- 11,458
- 13,553
- 113
Örnek şu kanka ne kadar kasan varsa benimle @Mrlbra 'ya atıyosun akşam sana 2 katını veriyoruz tertemiz sen git takıl 😂mesele örnek ver
Örnek şu kanka ne kadar kasan varsa benimle @Mrlbra 'ya atıyosun akşam sana 2 katını veriyoruz tertemiz sen git takıl 😂mesele örnek ver
ortak sitesinde yanlışlıkla btctürke çekim yaptım oradada ftn yokmuş para uctuSor dost
İşte zeka işte feraset işte adam gibi adamlkkÖrnek şu kanka ne kadar kasan varsa benimle @Mrlbra 'ya atıyosun akşam sana 2 katını veriyoruz tertemiz sen git takıl 😂
Senin gibi biride yanlişlıla atmıştır sjsjs2 adet çekim var 19.ve 10 ftn olarak bu ftnler nereden geldi onu da anlamadım 😁
Beleş mu2 adet çekim var 19.ve 10 ftn olarak bu ftnler nereden geldi onu da anlamadım 😁
var bir gariplik cekiliyormu diye bakım dedim zart diye çekti para nere gitti belli değil😁Senin gibi biride yanlişlıla atmıştır sjsjs
Yemedi kanka kendi kaybeder dnnsjdİşte zeka işte feraset işte adam gibi adamlkk
nereden geldi bilmiyorum nereye gittiğini de bilmiyorum 🤩Beleş mu
O para çöp oldu artık malesefvar bir gariplik cekiliyormu diye bakım dedim zart diye çekti para nere gitti belli değil😁
Aynen valla o isler baya sıkinti geri gelmezse uçuyor bende cok anlamiyorum ama kriptoda öyleymisortak sitesinde yanlışlıkla btctürke çekim yaptım oradada ftn yokmuş para uctu
Haydan gelip huya gitmiş olabilr minereden geldi bilmiyorum nereye gittiğini de bilmiyorum 🤩
OffyaYemedi kanka kendi kaybeder dnnsjd
Bir gün şu forumda değerimiz anlaşılacak be kardo dkks
BTC turkle görüştüm anlattım dedim para uctumu diye bizde ftn uglulamasi yoktur ama sizin için aracı firmayla görüşüp geri iadesini sağlamaya çalışacağız dedi biraz uzun sürebilir dediAynen valla o isler baya sıkinti geri gelmezse uçuyor bende cok anlamiyorum ama kriptoda öyleymis
Gine elimize verdi son pere 12 fark girmisti oysaki
He iyi onu yaptiysan ama ftn sadece kumarda kullanilmiyor mu la sıkinti olmaz umarimBTC turkle görüştüm anlattım dedim para uctumu diye bizde ftn uglulamasi yoktur ama sizin için aracı firmayla görüşüp geri iadesini sağlamaya çalışacağız dedi biraz uzun sürebilir dedi
yemedi derkenYemedi kanka kendi kaybeder dnnsjd
Aynen gördüm yazmasamda geçmiş olsun rollere yazmaya korkar olduk millet yüzündenGine elimize verdi son pere 12 fark girmisti oysaki