- 3,854
- 2,148
- 113
Bol sansmerhaba reisler sitenin birinden 5+5k bonus aldik 250k cevrimli şans iyi gitti 2 aksamdir çeviriyorum hedefe ulaşırsak kazanca göre 7.8 kişiye dm atarız
Bol sansmerhaba reisler sitenin birinden 5+5k bonus aldik 250k cevrimli şans iyi gitti 2 aksamdir çeviriyorum hedefe ulaşırsak kazanca göre 7.8 kişiye dm atarız
Kesene bereket reis 7 kişiyi de söyleseydin keşke ona göre bekleseydik veya kendisine Papara payfix neyse atardık
Savaş Ay program sunuyordu gerilim müziği vardı öyle bekliyorum suanKesene bereket reis 7 kişiyi de söyleseydin keşke ona göre bekleseydik veya kendisine Papara payfic neyse atardık
Kesene, kasana bereket. Şansın daim olsun dost.
Vallahi sorma survivor döndü iyice zarfta ismim var mı yok mu açıyorum 😂😂😂Savaş Ay program sunuyordu gerilim müziği vardı öyle bekliyorum suan![]()
Hangi oynadigin oyunlar kazandırdı reis
Eleme gecesi 😁Vallahi sorma survivor döndü iyice zarfta ismim var mı yok mu açıyorum 😂😂😂
Adada kalan ilk isim belli olduEvet benim geldi kesene bereket @KUMARBAZ1982 size bol şans kaldı 6 kişi 😂
Hayırlı olsunEvet benim geldi kesene bereket @KUMARBAZ1982 size bol şans kaldı 6 kişi 😂
Tebrikler dostlar