- 32,548
- 30,801
- 113
Bence daha fazlasıYusufta yetenek var da. Eyüp basit topçu sana 8-9 Luk performans veremez. Ama standart 6 verir
Bence daha fazlasıYusufta yetenek var da. Eyüp basit topçu sana 8-9 Luk performans veremez. Ama standart 6 verir
Onun ben aklını mkim. Hayvan gibi paran var Almanya'dan esc getirtiyor. Getirtsene ukraynadan Rusya'dan sndndjdjLan o eyup Almanya dan esc getirtmiş Türkiye ye 🤣
cengiz gibi transitle işi yok en azındanOnun ben aklını mkim. Hayvan gibi paran var Almanya'dan esc getirtiyor. Getirtsene ukraynadan Rusya'dan sndndjdj
La karı peşinde koşan topculari anlamıyorum, tonla paran var a desen karı zaten gel bas diyecek ne diye koşarsın ki karıların peşindencengiz gibi transitle işi yok en azından
beyni altta ki yönetince öyle oluyor terimim biz bu bitik halimizle peşimizden koşturuyoruz napalımLa karı peşinde koşan topculari anlamıyorum, tonla paran var a desen karı zaten gel bas diyecek ne diye koşarsın ki karıların peşinden
Bide paramız olsa ne güzel hayat yaşardıkbeyni altta ki yönetince öyle oluyor terimim biz bu bitik halimizle peşimizden koşturuyoruz napalım![]()
Olum şu siemple ganador mudur nedir şunun rollere gitmeyin, lavuk tam düzenbazbeyni altta ki yönetince öyle oluyor terimim biz bu bitik halimizle peşimizden koşturuyoruz napalım![]()
Bide paramız olsa ne güzel hayat yaşardık
Tuhaf insanlarOlum şu siemple ganador mudur nedir şunun rollere gitmeyin, lavuk tam düzenbaz
yok be öyle gözüme çarptı yazdım çıktım o zaman daha da kazanamazOlum şu siemple ganador mudur nedir şunun rollere gitmeyin, lavuk tam düzenbaz
Ne yaptikiOlum şu siemple ganador mudur nedir şunun rollere gitmeyin, lavuk tam düzenbaz
Antep vakasıNe yaptiki
Yav insanlara takip ettiriyor tutunca da başka zaman duruma göre olursa dagitiriz vs dio. Kimse vermek zorunda değil ama roll konusu açıp milleti dikiyorsan oraya vereceksinNe yaptiki
Adam dağıtım vaadi vermemiş ki zaten boşuna yukleniyorsunuzAntep vakası
Ben takip etmedim sadece girdim baktım öyle yazmışAdam dağıtım vaadi vermemiş ki zaten boşuna yukleniyorsunuz
Adam öyle birşey dememiş bende dağıtım yapmayacağını bildiğim için takip etmedimYav insanlara takip ettiriyor tutunca da başka zaman duruma göre olursa dagitiriz vs dio. Kimse vermek zorunda değil ama roll konusu açıp milleti dikiyorsan oraya v
95. Dakikaya kadar yolu var@Doncaster 32 oldu![]()
Bu rol ne oldu95. Dakikaya kadar yolu var![]()
İçerde wonBu rol ne oldu