Futbol kanser ediyorBasket iyidir yav
Futbol kanser ediyorBasket iyidir yav
yokla ne götürmesi 7k yı 10k zor oldu 5 saatte al ver oldu hepTebrikler @KUMARBAZ1982 spordanda götür bakalımsiteler sana calsiyor
o 2 tane basket kuponu gelseydi çok iyiydi biri 1 biri 2 basketten yattı zorlamamak lazım fazlatebrikler dost kesene bereket bu konu daha 50 sayfa giderdi 😂
Zaten amacta buydu sanki birazyokla ne götürmesi 7k yı 10k zor oldu 5 saatte al ver oldu hep
kas palmas maçında da çok kaçtı 1 gol çıkmadı ilk yarıo 2 tane basket kuponu gelseydi çok iyiydi biri 1 biri 2 basketten yattı zorlamamak lazım fazla
Fark ettim 52 sayfada .... Ama yinede tebrikler sıfırlamakta vardı işin içinde iddaa da bir terim vardır kazanmaya değil kaybetmemeye oynacaksinyokla ne götürmesi 7k yı 10k zor oldu 5 saatte al ver oldu hep
Kupon paramız cikardio 2 tane basket kuponu gelseydi çok iyiydi biri 1 biri 2 basketten yattı zorlamamak lazım fazla
İlla bir yere verecek diyorsun yaniZaten amacta buydu sanki birazsporda zaman gecirip slota vermemek ben oyle anladim
helall tam isabetZaten amacta buydu sanki birazsporda zaman gecirip slota vermemek ben oyle anladim
nolimit hacksaw relax gaming sağlayıcıları iyi kasa olması lazım pragmatik girmessen olur birseylerGit gel git gel slotlarda bir türlü şansım gülmüyor tavsiyen nedir dost @KUMARBAZ1982
No limit seni zengin etsin bu hafta 145 k alhelall tam isabet