- 42,357
- 33,777
- 113
Senin yerine tüpçüye bakiye çözebiliriz enişte bey Ahahhaha 😅😅Dayı ben roll yapmam başkasına ver illegale 2 aydır yatırmıyorum nesine den süpriz kupon atıyorum sadece gelirse gelecek öyle de yok böyle de sağolasın
Senin yerine tüpçüye bakiye çözebiliriz enişte bey Ahahhaha 😅😅Dayı ben roll yapmam başkasına ver illegale 2 aydır yatırmıyorum nesine den süpriz kupon atıyorum sadece gelirse gelecek öyle de yok böyle de sağolasın
IBAN attığı mesajtan atamiyoruz ama dostumO atar dost
Tamam eyvallahDayı ben roll yapmam başkasına ver illegale 2 aydır yatırmıyorum nesine den süpriz kupon atıyorum sadece gelirse gelecek öyle de yok böyle de sağolasın
Ben sana ne dedim 😂Dağıtım bende bana atın IBAN beyler
Varda oynamam bir kere denedim bıraktım kaza kazan mantığı o hiç çıkmazNesinede slot yokmu😂
Milyarda birVarda oynamam bir kere denedim bıraktım kaza kazan mantığı o hiç çıkmaz
Enişte sever beniVarda oynamam bir kere denedim bıraktım kaza kazan mantığı o hiç çıkmaz
Dağıt paraları muroDağıtım bende bana atın IBAN beyler
Eniste bak ne cok sevenin varmisVarda oynamam bir kere denedim bıraktım kaza kazan mantığı o hiç çıkmaz
Bol bol şanslar dostMerhaba reisler yatırım 9+9k bonus 450k çevrim toplam tabi ben baya çevrim yaptım roll sonu 3 kişiye ulaşırız
S@KUMARBAZ1982 valla 9k ana para için 18 i 450k çevirip 35 bin çekmek gerçekten harika tebrikler hayırlı geceler brocan daim ola 🤞🏽🤞🏽
Son rolcude sen ol@Enişte hadi bakalim![]()
Attım muroDağıtım bende bana atın IBAN beyler
Tamam kralAttım muro
Fear mi benmi hocamS
Son rolcude sen ol
Muro bu sefer kutumuz pas çıktıTamam kral