- 7,682
- 16,387
- 113
hoşgeldin bonusu aldık 40k çevrim vardı şuan kalan çevrim 10k güncel kasa 6700 başarılı olursak 3.5 dosta dm atarız şansımız bol olsun
eyvallah reis yapıştır 1 oyun senin şansına deneyelimBol şanslar
Bol sanskar kardeshoşgeldin bonusu aldık 40k çevrim vardı şuan kalan çevrim 10k güncel kasa 6700 başarılı olursak 3.5 dosta dm atarız şansımız bol olsun
Şans yanında olsun reishoşgeldin bonusu aldık 40k çevrim vardı şuan kalan çevrim 10k güncel kasa 6700 başarılı olursak 3.5 dosta dm atarız şansımız bol olsun
Senden ricam sweet Bonanza ama x mas olanı oynar mısın ?slotcu dostlar oyun tavsiyesi alabilirim
Starligh Princess Christmas rica ediyorum önce bi 10 tur farm sonra satın al reis kaçtan alacaksaneyvallah reis yapıştır 1 oyun senin şansına deneyelim
Bol şanslar minimum 1000x öder inşallahStarligh Princess Christmas rica ediyorum önce bi 10 tur farm sonra satın al reis kaçtan alacaksan
eyvallah reisimŞans yanında olsun reis
Şansın güzel olsun dosthoşgeldin bonusu aldık 40k çevrim vardı şuan kalan çevrim 10k güncel kasa 6700 başarılı olursak 3.5 dosta dm atarız şansımız bol olsun
Bol şanslar dostumhoşgeldin bonusu aldık 40k çevrim vardı şuan kalan çevrim 10k güncel kasa 6700 başarılı olursak 3.5 dosta dm atarız şansımız bol olsun
Attığın bol x li olsun haydi insallahslotcu dostlar oyun tavsiyesi alabilirim
3 betten 50 tur farm atam sonra satın alalımStarligh Princess Christmas rica ediyorum önce bi 10 tur farm sonra satın al reis kaçtan alacaksan
bolşanlarhoşgeldin bonusu aldık 40k çevrim vardı şuan kalan çevrim 10k güncel kasa 6700 başarılı olursak 3.5 dosta dm atarız şansımız bol olsun
Cansın aynen öyle3 betten 50 tur farm atam sonra satın alalım
Bol şanslarhoşgeldin bonusu aldık 40k çevrim vardı şuan kalan çevrim 10k güncel kasa 6700 başarılı olursak 3.5 dosta dm atarız şansımız bol olsun
zeus hades verecek gibi hissediyorum farmlasanda olabilir aslıdmaslotcu dostlar oyun tavsiyesi alabilirim