Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumarda Profesyonelleşme Mümkün Müdür

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,340
5,892
113
Aynen bende gondermeyi dusunmuyorum 5 6 yildir oyunun icindeyim ilk dafa basima boyle bise geldi sorayim dedim sagol dost bilgi icin
Kafayi takarsalar fena ama kumar oynadığını bildirse cimere yeter ya da ailenin numarasına bi mesaj atar falan yaptılar çünkü arkadaşıma biliyorum hem de jojobet

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,340
5,892
113
Çocuk jojodan çekim yapacak birturlu para gelmiyor bekletiyolar baya 18 saat falan oluyor arkadaşta sert çıkısiyo canlıya neyse adamlar yolluyor parayı havale ile tak 2 saat sonra ailesine mesaj gidiyor finans biriminden bi eleman

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,312
10,492
113
Çocuk jojodan çekim yapacak birturlu para gelmiyor bekletiyolar baya 18 saat falan oluyor arkadaşta sert çıkısiyo canlıya neyse adamlar yolluyor parayı havale ile tak 2 saat sonra ailesine mesaj gidiyor finans biriminden bi eleman
Bu durumun aynısını bana yaptı bir site yapanın hayatını s*ktim.Benim zaten kaybedecek bir şey yok ulaşmıyorsan anneni s*kerim dedim ulaşmış.Ulaştıktan sonra o lavuğa kafayı öyle bir sardım ki siteden bu lavuğun tüm bilgilerini çektim.Eleman zaten İstanbul’da yaşayan birisiymiş işinden oldu ben bu arkadaşın İstanbul’da ziyaretinede gittim hayatının şokunu o zaman yaşadı hatta ibret olsun diye bu itin o haliyle videosunuda aldım aklına getiremeyeceğin hallerdeydi.8-10 farklı proxyle videolarını gerekli dostlarıyla paylaştım.Sana yemin ediyorum en son babası beni aradı yalvardı acıdım.Devamında bunun betçi hayat hikayesini karakola verip iyice tiktirecektim

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,340
5,892
113
Bu durumun aynısını bana yaptı bir site yapanın hayatını s*ktim.Benim zaten kaybedecek bir şey yok ulaşmıyorsan anneni s*kerim dedim ulaşmış.Ulaştıktan sonra o lavuğa kafayı öyle bir sardım ki siteden bu lavuğun tüm bilgilerini çektim.Eleman zaten İstanbul’da yaşayan birisiymiş işinden oldu ben bu arkadaşın İstanbul’da ziyaretinede gittim hayatının şokunu o zaman yaşadı hatta ibret olsun diye bu itin o haliyle videosunuda aldım aklına getiremeyeceğin hallerdeydi.8-10 farklı proxyle videolarını gerekli dostlarıyla paylaştım.Sana yemin ediyorum en son babası beni aradı yalvardı acıdım.Devamında bunun betçi hayat hikayesini karakola verip iyice tiktirecektim
Valla ibretlik hikaye dost helal olsun sana ama bizim arkadaş hicbisey yapmadi ben de yapmazdım muhtemelen daha da uzamasın iyice diye düşündü ama sen valla sağlam intikam almışsın böyle şerefsizlerin hakkettiği bu aile karıştırmak işin içine nedir ellerine sağlık valla .

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,340
5,892
113
Böyle serfsiz kani bozuklar calisiyor sitelerde işte lavuk kişisel meseleye çeviriyor aileye oğlunuz kumar oynuyor su kadar para falan diye bilgileri atıyor namussuz cok

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
437
63
profesyonelleştim sanarsın ama aslında sadece şansın yaver gidiyordur uzun zamandır . şansın dönünce anlarsın ki aslında bi bok bilmiyosun ve sonu yok
Sonra @Golcümetin gibi kendini forumlardan banlatıp kumarı bırakmaya çalışırsın. Kendi halimize gülüyoruz. Kumar beyin kimyamızı bozuyor

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,312
10,492
113
Valla ibretlik hikaye dost helal olsun sana ama bizim arkadaş hicbisey yapmadi ben de yapmazdım muhtemelen daha da uzamasın iyice diye düşündü ama sen valla sağlam intikam almışsın böyle şerefsizlerin hakkettiği bu aile karıştırmak işin içine nedir ellerine sağlık valla .
Aile bende kutsaldır dost kinini unutanda kahbe evladı olsun.Hıyar benim kumar oynadığımı aileye söyleyeceğini söyleyince tırsacağımı sandı Allahın bildiğini kuldan mı saklayacağım aw aile değil sülale biliyordur kumar oynadığımı.Kendim kazanıyorum kendim oynuyor kimseyi bağlamaz.O hareketi yaptıktan sonra hayat sineması tikildi hatta hala lifeboxta videosu duruyordur.Bir daha yürek yemesi lazım başkasına o hareketi yapmak için.Sadece o lavuğa değil o çalıştığı siteyede topla tüfekle saldırmıştım site baktı önüne geçemiyor her şeyini verdi

gokhanduran1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,390
699
113
adam harbi yazar çıktı . analar neler doguruyor vayy beeee

gokhanduran1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,390
699
113
Aile bende kutsaldır dost kinini unutanda kahbe evladı olsun.Hıyar benim kumar oynadığımı aileye söyleyeceğini söyleyince tırsacağımı sandı Allahın bildiğini kuldan mı saklayacağım aw aile değil sülale biliyordur kumar oynadığımı.Kendim kazanıyorum kendim oynuyor kimseyi bağlamaz.O hareketi yaptıktan sonra hayat sineması tikildi hatta hala lifeboxta videosu duruyordur.Bir daha yürek yemesi lazım başkasına o hareketi yapmak için.Sadece o lavuğa değil o çalıştığı siteyede topla tüfekle saldırmıştım site baktı önüne geçemiyor her şeyini verdi
aynen aynen

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,340
5,892
113
Zaten eleman ondan sonra ülkeyi terk etmiştir herhalde 😅 sağlam ders vermişsin herkesin de cesaret edeceği sey değil dost tebrik ediyorum

gokhanduran1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,390
699
113
analar neler doguruyor ya . millete bak site çalışanının adresini buluyor . evini av tüfegiyle basıyor :D:D:D:D vay mk dunyası sen nelere kadirsin

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,312
10,492
113
Zaten eleman ondan sonra ülkeyi terk etmiştir herhalde 😅 sağlam ders vermişsin herkesin de cesaret edeceği sey değil dost tebrik ediyorum
Kanka dümen bu call centerların alayı İstanbul’da yaşıyor.Hatta geçen bana bir hatun ulaştı hatta hatun bu foruma sponsor bir siteden isim yazmayayayım zorda bırakmamayım kızla iki lafladık kızın aşırı hoşuna gittim kendi numarasından yazdı kahve içelim mi diye.İnanmayan varsa sste atarım kızla görüştük aw bu hafta 😂

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,340
5,892
113
Kanka dümen bu call centerların alayı İstanbul’da yaşıyor.Hatta geçen bana bir hatun ulaştı hatta hatun bu foruma sponsor bir siteden isim yazmayayayım zorda bırakmamayım kızla iki lafladık kızın aşırı hoşuna gittim kendi numarasından yazdı kahve içelim mi diye.İnanmayan varsa sste atarım kızla görüştük aw bu hafta 😂
Kanka doğrudur zaten ben erkek çıkar diye korkardım ama 😂😂 sonuc ne oldu bak iki kumarbaz ev ocak batirirsiniz😂

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,853
2,502
113
düşünürken düünmek gerekıyorsa düşünmeden kumar nasıl oynuyon reis düşünmedenn nasıl oynanır anlatırmısın düşünerek oynuyoz biz gene kaybediyoz düşünmeden oynamadım hiç :D

gokhanduran1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,390
699
113
:D:D