Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumarda Profesyonelleşme Mümkün Müdür

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,132
407
83
Vallahi iyi psikolojimiz varmış kumara düşüp 10 bin kaybedip aklını sıyıran çok insan var.
Dostum sen bir ara güzel kazançlar kazaniyordun hatta baya baya iyi gidiyordun
En son durum ne enjoybet iyi sömürmüş dün

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,786
31,529
113
Filmin sonunda yine götümüzde don kalmayacak sitelerin parasını dövize yatırıp değerlendiriyorsun sadece bugün olmasa 3 ay sonra yine kuruş kalmayacak 🤣
Bu sefer aptallık etmedim iyiki de etmemişim ama kaybedince yine büyük kaybediyorum o problem valide altın vermiyor yalan dolan hala günün 15 saati kumardayız son 5 ayın 1 Allah’ın günü oynamadım diyemiyorum

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,243
20,822
113
Bu sefer aptallık etmedim iyiki de etmemişim ama kaybedince yine büyük kaybediyorum o problem valide altın vermiyor yalan dolan hala günün 15 saati kumardayız son 5 ayın 1 Allah’ın günü oynamadım diyemiyorum
Ben 400 bin nakit çektim bankadan 2 ayda parça parça geri verdim gidip yatırıp yatırıp geldim bu filmin sonunda sadece , parayla alınıp geri asla satamadığın şeylerde değerlendirme yaparsan Kârdasın ha bide yer içer tatile gidip ezersen bitirirsen kralsın yoksa diyorumya istediğin kadar sakla yatırım yap geri hepsi o kumara nicke nicke gidecek

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,443
7,152
113
Ben 400 bin nakit çektim bankadan 2 ayda parça parça geri verdim gidip yatırıp yatırıp geldim bu filmin sonunda sadece , parayla alınıp geri asla satamadığın şeylerde değerlendirme yaparsan Kârdasın ha bide yer içer tatile gidip ezersen bitirirsen kralsın yoksa diyorumya istediğin kadar sakla yatırım yap geri hepsi o kumara nicke nicke gidecek
nicke nicke derken

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,243
20,822
113
Valla üzüldüm. Senin adına ben de cok kayıb yasadim. Lanet site hiç bişi eklemiyor orda oynamıyorum artik
Evet ilk başlarda çok güzel paralar kaldırdım ama ondan sonra birdaha asla ödemedi bıraktım siteyi slotları aşırı şekilde kapattılar 100 bin yatırsam mesela 101 bile olmaz o kadar lanet bir site oldu