Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumarda Profesyonelleşme Mümkün Müdür

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,480
7,175
113
Yediğim için pişman değilim ama forumda dağıttığım için pişman oldum, şans parası inan problem değilde yalvarıp yakarıp borç isteyen gün veren sonra cevap veremeyen hatta isyan edip vermiyorum diyenlerin ta awq malloşlar
borcunu istedigine pisman oldun dimi😅😅

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Yediğim için pişman değilim ama forumda dağıttığım için pişman oldum, şans parası inan problem değilde yalvarıp yakarıp borç isteyen gün veren sonra cevap veremeyen hatta isyan edip vermiyorum diyenlerin ta awq malloşlar
Selam yazıyordun 50 kişi emoji atıyordu hani neredeler sana her gün sinyal verdim yapma etme diye ama verdin.. yapmayacaksın bu forumda kazanıyorum demeyeceksin ekran atmayacaksın ben bunu çok iyi anladım bu forumda kem göz dolu bak yılbaşında forumda banlıydım 3 gün 200 bin koydum geri ban açıldı paylaşım yaptım kaybettim.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,731
15,736
113
Kazanırken sana göre en profesyonel sensindir. Kaybederken senden amatörü yoktur. Biz kumar oynarken kendi psikolojimize yeniliyoruz zaten çoğu zaman. Bu boku oynayan her kumarbaz iyi kötü hayatının bir devresinde bir kazanç sağlıyor fakat o evrede insanı hırsı ele geçiriyor. Çoğu zaman hırsımıza yeniliyoruz. Siteler bizi yenemiyor aslında. Biz kendi kendimize yeniliyoruz.

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,790
31,541
113
senin gene iyi ben parami istedim kufur yedim😅😅
Aynı işte ben sordum sadece istemedim başta sonra kamil gün vermiş 10 ü diye baktım 18 i insan gibi yazdık 10 unu geçti diye küfür etti embesil vermiyorum dedi sözde ben borç verdiklerimden para tura istiyormuşum yalana bakar mısn ya 🤣🤣🤣

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,480
7,175
113
Aynı işte ben sordum sadece istemedim başta sonra kamil gün vermiş 10 ü diye baktım 18 i insan gibi yazdık 10 unu geçti diye küfür etti embesil vermiyorum dedi sözde ben borç verdiklerimden para tura istiyormuşum yalana bakar mısn ya 🤣🤣🤣
Adam bana dayi diyordu sonra paranmi kaldi yavsak dedi e kaldi aw😅😅😅

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,790
31,541
113
Kazanırken sana göre en profesyonel sensindir. Kaybederken senden amatörü yoktur. Biz kumar oynarken kendi psikolojimize yeniliyoruz zaten çoğu zaman. Bu boku oynayan her kumarbaz iyi kötü hayatının bir devresinde bir kazanç sağlıyor fakat o evrede insanı hırsı ele geçiriyor. Çoğu zaman hırsımıza yeniliyoruz. Siteler bizi yenemiyor aslında. Biz kendi kendimize yeniliyoruz.
Tek sebebi ben bu işi biliyorum 5-10 olur 10 50 olur 50 100 olur derken HIRS edip - ye giriyoruz

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Onu yapanların çoğuda burada her gün birilerine ahlak ve adamlık dersi veren bir kaç lavuk degilse bende hiç birşey bilmiyorum

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,037
602
113
bu konuya en doğru cevabı verse verse @hassab reis verir.
Hassab reis'in aylar aylar önce. arkadaşlar arabayı satıp slot oynayacağım. Hangi siteye atmaliyim diye soruyordu. üzülerek yazıyorum ki, sonuç hüsran olmuştu yazdıklarına göre. bir başkasının düşünceleri ile kendimizi avutmak istemek yerine kendi yaşadıklarımızdan ders çıkartsak (konu için kendi dusuncelerimizle karar versek) daha iyi olur bence 🙂