- 40,791
- 31,542
- 113
Yarın senin sanırım maaş anladık 30 kişiye rolling sözü verdin benim kapı 2,5k açılıyor haberin olsun dm atıp 500 atim iban sal deme sakın 🤣🤣🤣Kötü fiyır dost Yarın hatırlat rolling yaptırayım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yarın senin sanırım maaş anladık 30 kişiye rolling sözü verdin benim kapı 2,5k açılıyor haberin olsun dm atıp 500 atim iban sal deme sakın 🤣🤣🤣Kötü fiyır dost Yarın hatırlat rolling yaptırayım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bana onun parası geçmez abi benimde ona geçmez öyle anlaştık ama kankayız 🤣sen ben hortumcu😅😅😅
Canın sağolsunSeni yoksaymışım şimdi farkettim ahhahahahahshgahahagahshshdggdhdhdhhddnbdbdbdbdbbdd
550 diyecektim aga ya . Kurtarmıyor muYarın senin sanırım maaş anladık 30 kişiye rolling sözü verdin benim kapı 2,5k açılıyor haberin olsun dm atıp 500 atim iban sal deme sakın 🤣🤣🤣
İmkansız 2,5 a bonus çözeriz ajsjsk550 diyecektim aga ya . Kurtarmıyor mu
Şaka yapıyorum. Yok öyle bir şeyCanın sağolsun
Evet o evrede ben bu işi biliyorum diyordun sen iyi bilirsin 🙂Tek sebebi ben bu işi biliyorum 5-10 olur 10 50 olur 50 100 olur derken HIRS edip - ye giriyoruz
Hadi ordan 2 gündür alıntı yapıyorum cevap dahi vermiyorsun noldu ne yaptık sana ne dedikte üzdümŞaka yapıyorum. Yok öyle bir şey
Kira market faturalar vs derken 650 kalıyor 50 YTL kadir emmiye 50 bana 550 sanaİmkansız 2,5 a bonus çözeriz ajsjsk
yegeni arayim da para yollasin olmuo bole awBana onun parası geçmez abi benimde ona geçmez öyle anlaştık ama kankayız 🤣

insan gibi belirtmişim. Adam foruma girmedi yada giriyor hiç yorum beğenme atmıyor 🤣🤣🤣🤣sen isteme biz istemiozKira market faturalar vs derken 650 kalıyor 50 YTL kadir emmiye 50 bana 550 sana
Anlatırım sonra. Senlik değil amaHadi ordan 2 gündür alıntı yapıyorum cevap dahi vermiyorsun noldu ne yaptık sana ne dedikte üzdüm
ilgincEkli dosyayı görüntüle 953627
@kadircan4747 @Kemal34 bak o yazıyı buldum burada para tura borç harç ile alakalı bir şey yazmışmıyımEkli dosyayı görüntüle 953627 insan gibi belirtmişim. Adam foruma girmedi yada giriyor hiç yorum beğenme atmıyor 🤣🤣🤣🤣
Yok Atacamsen isteme biz istemioz
Bu kişi mi taktı sana ulan bunlar forumun ahlak bekçileri bak yanılmamışım Başka birisi yapsa bunu herkese rezil ederlerdiEkli dosyayı görüntüle 953627
@kadircan4747 @Kemal34 bak o yazıyı buldum burada para tura borç harç ile alakalı bir şey yazmışmışım insan gibi belirtmişim. Adam foruma girmedi yada giriyor hiç yorum beğenme atmıyor 🤣🤣🤣🤣
Tamam çiçeğimAnlatırım sonra. Senlik değil ama
Yok bu muhabbetten sonra küfür etti felan dm çektirdim admine yazdıklarına inanamazsın sonra en kısa zamanda döneceğim dedi sonra yok vermiyorum dedi etti felan değişik bir Çar.ilginc