Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumarda Profesyonelleşme Mümkün Müdür

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,252
20,831
113
Çıkar dost çıkar merak etme. Kumar da olsa , iş yapıp eksik de versen, birinden de alsa çıkar. Belki para olarak senden çıkmaz ama ailenden vs çıkar. Çoğu insan bunun farkında değil. Tamam dürüstlük zor bir eylem ama herkesin içinde bir şeytan yatıyor maalesef
Çıkmıyor be kanka onlar hurafe.. öyle bir yaşıyorlar ki pürüzsüz bunlar biz fakir insanları avutan sözler böyle düşünmemiz gerekiyor ki birileri rahatça çalsın güzel hayat yaşasın , eskiden bende öyle düşünürdüm şimdi kesinlikle farklı düşünüyorum

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,657
7,321
113
Çıkar dost çıkar merak etme. Kumar da olsa , iş yapıp eksik de versen, birindenden de çalsan çıkar. Belki para olarak senden çıkmaz ama ailenden vs çıkar. Çoğu insan bunun farkında değil. Tamam dürüstlük zor bir eylem ama herkesin içinde bir şeytan yatıyor maalesef
para,

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,578
23,396
113
Çıkmıyor be kanka onlar hurafe.. öyle bir yaşıyorlar ki pürüzsüz bunlar biz fakir insanları avutan sözler böyle düşünmemiz gerekiyor ki birileri rahatça çalsın güzel hayat yaşasın , eskiden bende öyle düşünürdüm şimdi kesinlikle farklı düşünüyorum
Yok be dost sana öyle geliyor. Tamam kötülerin dünyası kabul ama eninde sonunda tokadı yiyor merak etme. Hiçbir şey olmasa bile adı çıkıyor üstünde leke kalıyor. Gamsız gurursuz vicdansız olsa dahi günün birinde bunun muhasebesini muhakemesini yapıyor emin ol

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,252
20,831
113
Yok be dost sana öyle geliyor. Tamam kötülerin dünyası kabul ama eninde sonunda tokadı yiyor merak etme. Hiçbir şey olmasa bile adı çıkıyor üstünde leke kalıyor. Gamsız gurursuz vicdansız olsa dahi günün birinde bunun muhasebesini muhakemesini yapıyor emin ol
Katılmıyorum kanka ama kendince haklısındır. O tarz insanlara gözünün önünde tüm değerlerine küfür et seninle birlikte oturur güler o konuları çoktan aşmışlar belli bir yaşa gelincede kafaya takke takıp cami yolu tutup iyi insan olarak anılıyorlar vallahi birşey olmuyor