- 5,821
- 4,344
- 113
bonus masasında bekliyorum bendeniz karazianüyelikler sıfırlanmış sadece bonus yazan masalara girebiliyorsunuz çevrimi çok zor değil 2 k yap 2 k yatır 4 k 1 kat çevir çek çekim limiti yok girmesse gizli sekmeden girin giriyor
kupapoker.com
Ekli dosyayı görüntüle 993080
Kral sahte site bu sen iyimsin milleti tokatlıcak siteüyelikler sıfırlanmış sadece bonus yazan masalara girebiliyorsunuz çevrimi çok zor değil 2 k yap 2 k yatır 4 k 1 kat çevir çek çekim limiti yok girmesse gizli sekmeden girin giriyor
kupapoker.com
Tokat buüyelikler sıfırlanmış sadece bonus yazan masalara girebiliyorsunuz çevrimi çok zor değil 2 k yap 2 k yatır 4 k 1 kat çevir çek çekim limiti yok girmesse gizli sekmeden girin giriyor
kupapoker.com
Zumadan çektiğimi buraya atayım bariüyelikler sıfırlanmış sadece bonus yazan masalara girebiliyorsunuz çevrimi çok zor değil 2 k yap 2 k yatır 4 k 1 kat çevir çek çekim limiti yok girmesse gizli sekmeden girin giriyor
kupapoker.com
Kanka geç öder ama öder zamanında çektim baya kefil de değilim herkesin kendi fikriTokat bu
Masaya gelin oynayalımZumadan çektiğimi buraya atayım bari
Paran çok herhalde yatırma para falanSağlam mı bu site babuş masayı dümdüz ettim eray kimse hakkını helal etsin 5K sını yedimEkli dosyayı görüntüle 993090
Çip lazım olan varsa site sağlamsa aktarayım 7K’sını size çevirimi yapıp çekim verin.Ben eğlencesine girdim pokeri çok severim site sağlam mı bilmiyorumda sağlamsa aktarayım 7K sınıSağlam mı bu site babuş masayı dümdüz ettim eray kimse hakkını helal etsin 5K sını yedimEkli dosyayı görüntüle 993090
eray75 bendim ayıp ettin babusSağlam mı bu site babuş masayı dümdüz ettim eray kimse hakkını helal etsin 5K sını yedimEkli dosyayı görüntüle 993090
Babuş gel geri aktarayım çip varsa.Her ele all in giriyordun ne yapayım dayanamadımeray75 bendim ayıp ettin babus
Yok valla odemiyormus zaten abiBabuş gel geri aktarayım çip varsa.Her ele all in giriyordun ne yapayım dayanamadım![]()
kanka gel bir idda yapalım var mısınYok valla odemiyormus zaten abi
OeKARGABET
Kargabet. cc
Bu site sahte kanka canlı desteğe girin anlarsınızüyelikler sıfırlanmış sadece bonus yazan masalara girebiliyorsunuz çevrimi çok zor değil 2 k yap 2 k yatır 4 k 1 kat çevir çek çekim limiti yok girmesse gizli sekmeden girin giriyor
kupapoker.com
Sana öyle bir küfür ederdim ki ananın da suçu yok işte ucube herifkaybeden gtunu foruma dönecek