- 1,116
- 591
- 113
adam ne keyif alıyordur bunları okurkenSahtekar dümenci bu görmezden gelin bunu
adam ne keyif alıyordur bunları okurkenSahtekar dümenci bu görmezden gelin bunu
1 yildir sözde bana odul verecekti ins 2030 da verir artık 20k 6 orana basacak vaybe yalan atarsin anlarim da yalan dan konu açmak nasil dalga anlamış değilimSahtekar dümenci bu görmezden gelin bunu
Herkes ben değil kanka dediğini yapsın biliyorsun iyi pazarlar 😅😅1 yildir sözde bana odul verecekti ins 2030 da verir artık 20k 6 orana basacak vaybe yalan atarsin anlarim da yalan dan konu açmak nasil dalga anlamış değilim
Sende afedersin de neye dagittin o kadar parayı aklim mantığım almadi sende enayisin valla kusura bakma puahHerkes ben değil kanka dediğini yapsın biliyorsun iyi pazarlar 😅😅
Baldan parmakla bak çaldıysan enayi deme bari kanka neyse kimin ne pok olduğunu iyiSende afedersin de neye dagittin o kadar parayı aklim mantığım almadi sende enayisin valla kusura bakma puah
Tebrikler20 k vardır son param 120 k oldu @Malatyali44 artık 1 ay yokum jojobet matbet bulasmam artık yolumu buluyorum buldum
Çok ayıp puhahahaSende afedersin de neye dagittin o kadar parayı aklim mantığım almadi sende enayisin valla kusura bakma puah
Kanka ben sana ilk gundd dedim haybiye para dagitma diye bizde olur sana geri dönüş yaparız mümkün mertebe de sen adama rol bakiyesi verdin adam rol acti 3 4 adim bir kisi 250 turk lirası dedi o adam sana hayatta geri dönüş yaparmi etme eyleme gözünü seveyimBaldan parmakla bak çaldıysan enayi deme bari kanka neyse kimin ne pok olduğunu iyi
Bir
Şekilde öğrendik 😅😅
La sen yinemi geldin ne güzel kafa dinliyorduk puahaÇok ayıp puhahaha
Böyle bu işler kanka şuanda bunun totosunu yaşayanlar var ne günlere kaldık ahahsjjstadic bile 3 iqsuyla forum trollemeye çalışıyor vay be arkadas ne günlere kaldık
Kanka sen o kadar slottan kaldırdın gittin rollinglerde rastgele bastın azıcık acele etmeseydin şimdi foruma sponsordun aw 🙂↕Herkes ben değil kanka dediğini yapsın biliyorsun iyi pazarlar 😅😅
Ah abi ah iyi niyetlisinBöyle bu işler kanka şuanda bunun totosunu yaşayanlar var ne günlere kaldık ahahsjjs
Verir bekle Türkiye de 2 tane büyük sahtekar var biri @tadic diğerini demiyim siyasete giriyor 😂😂😂1 yildir sözde bana odul verecekti ins 2030 da verir artık 20k 6 orana basacak vaybe yalan atarsin anlarim da yalan dan konu açmak nasil dalga anlamış değilim
Verir aynen 20k 6 orana basan adam 500 lira rol parasimi vermez puahaVerir bekle Türkiye de 2 tane büyük sahtekar var biri @tadic diğerini demiyim siyasete giriyor 😂😂😂
1 TL vermez bu Allah dese inanma sahtekarın teki neyse ben daha fazla konuşmak istemiyorum bunun hakkın da kanka 😂😂Verir aynen 20k 6 orana basan adam 500 lira rol parasimi vermez puaha
Aynen bosu boşuna ban yeme bencede1 TL vermez bu Allah dese inanma sahtekarın teki neyse ben daha fazla konuşmak istemiyorum bunun hakkın da kanka 😂😂