Maddeyi azalt kardeşimArkadaslar konu açmayın lütfen boş sayda oluyor zaten siteler operasyon yedi Kurban Bayramı bonusu ekleyen olmaz cok nos gecer
Kurbanı bayramı bonusu olmaz diyorum kardesSen ne diyorsun kardes
@Müslüm75Arkadaslar konu açmayın lütfen boş sayda oluyor zaten siteler operasyon yedi Kurban Bayramı bonusu ekleyen olmaz cok nos gecer
Ne maddesi siteler operasyon yeşil sana bonusmu vereceklerMaddeyi azalt kardeşim
Aynen kardeşim bütün siteler baskın yedi hepsi kapandı geçende onu yasakladilar bunu yasakladılar 2 gün sonra açıldı merak etmeNe maddesi siteler operasyon yeşil sana bonusmu verecekler
Olm tadic arkadaşım olsan reelde var ya seni tokat manyağı yapardım muhtemelen iki gram beynin var burda millete akıl vermeye harciyosun onu da 120k çek bı siteden de muhabbet olsun sanaArkadaslar konu açmayın lütfen boş sayda oluyor zaten siteler operasyon yedi Kurban Bayramı bonusu ekleyen olmaz cok nos gecer
O zaman kardeşim bonus çok olur zengin oluruzAynen kardeşim bütün siteler baskın yedi hepsi kapandı geçende onu yasakladilar bunu yasakladılar 2 gün sonra açıldı merak etme
Yine sen yine enteresan bi konuArkadaslar konu açmayın lütfen boş sayda oluyor zaten siteler operasyon yedi Kurban Bayramı bonusu ekleyen olmaz cok nos gecer
120 k çok tan bittiOlm tadic arkadaşım olsan reelde var ya seni tokat manyağı yapardım muhtemelen iki gram beynin var burda millete akıl vermeye harciyosun onu da 120k çek bı siteden de muhabbet olsun sana
Sende enteresan adamsın ağzın yancakYine sen yine enteresan bi konu
Bu madde kafası degil doğuştan öyleKafası güzel ak