- 7,637
- 4,571
- 113
İnekte et yok öküzü kes
Maaşallah sahibinden ot yerine beddua yemiş
Goruyonmu haylanım zayıflıktan dassaklari görünüyo kurbanınMaaşallah sahibinden ot yerine beddua yemiş
Yapay zeka laGoruyonmu haylanım zayıflıktan dassaklari görünüyo kurbanın
Biliyom gardasim la 🤣Yapay zeka la
Öküz anlamaz Erhan hocamKurban Bayramı Allah katında en hayırlı gün clovers seni severim de bu şekilde konu acman pek hoş olmadı mümkünse konuyu sil bence
Alakaya maydanoz gel bize bazı bazı ben annemi özledim yaşasın 23 Nisan madem yüzme bilmiyon niye çıktın ağacaKurban Bayramı Allah katında en hayırlı gün clovers seni severim de bu şekilde konu acman pek hoş olmadı mümkünse konuyu sil bence
Elhamdülillah erhanım en hayırlı gün tabi bu resimdeki anlatmak istenilen kurbana garip giriyoruz demiş biri paylaşmışKurban Bayramı Allah katında en hayırlı gün clovers seni severim de bu şekilde konu acman pek hoş olmadı mümkünse konuyu sil bence
Onlar taşşak değil ama sen bilirsin dost şuan keşke masamda olsan iki duble sağlam vereyim içtiğin ilaçlar filan fasa fiso yarın sabah birde kelle paça ismarlardim baya yol katederdin🤣Goruyonmu haylanım zayıflıktan dassaklari görünüyo kurbanın
Türkçe konus alakaya maydanoz derken sen düzgün bir dilde yaz ben sana neden olduğunu dile getireyimAlakaya maydanoz gel bize bazı bazı ben annemi özledim yaşasın 23 Nisan madem yüzme bilmiyon niye çıktın ağaca
Maydanoz iyidir bolca c d e f vitaminleri içerir kalbe iyi gelir , sapını kaynatinca sindirim sistemini kolaylaştırırTürkçe konus alakaya maydanoz derken sen düzgün bir dilde yaz ben sana neden olduğunu dile getireyim
İçimde sanki yanardag var suan yanıyorum Fuat abiMaydanoz iyidir bolca c d e f vitaminleri içerir kalbe iyi gelir , sapını kaynatinca sindirim sistemini kolaylaştırır
Aman patlamada gece gece git başka yere patla para olaydı patlamana yardımcı olurdum 🤣🤣İçimde sanki yanardag var suan yanıyorum Fuat abi
Kardeşim Allah gökten akıl dagitirkrn sen semsiyemi tuttun kafana rezillliiiiikkk