- 7,936
- 2,645
- 113
Yardımcı olalım dost dm yazSelam dostlar birr siteden bir miktar çekim yapacağım
Banka havalesi ile çok fazla işlem yaptım
Kripto çekiminde yardım istiyorum hiç kullanmadım
Yardımcı olalım dost dm yazSelam dostlar birr siteden bir miktar çekim yapacağım
Trust wallet indir çek dostSelam dostlar birr siteden bir miktar çekim yapacağım
Başka bir sitenin kripto adresini yazarak başka sitedeki hesaba aktarım olur mu acabaTrust wallet indir çek dost
Onu hiç yapmadm daha doğrusu denemedim bile şahsen ben dost net birşey söyleyemiyormBaşka bir sitenin kripto adresini yazarak başka sitedeki hesaba aktarım olur mu acaba
Dost olurda o risk çekeceğin site geç ödeyebilir yada başka bir problem olabilir. Trust wallet indir kyc falan yok zaten ordan rahatlıkla istediğin siteye atabilirsin çapraz çekim olan siteye atıp havale de çekebilirsinBaşka bir sitenin kripto adresini yazarak başka sitedeki hesaba aktarım olur mu acaba
Bitti knk@Kurtaran özelden mi ulaşacan birinede bro
Eyvallah çekim oluşturdum bakalımDost olurda o risk çekeceğin site geç ödeyebilir yada başka bir problem olabilir. Trust wallet indir kyc falan yok zaten ordan rahatlıkla istediğin siteye atabilirsin çapraz çekim olan siteye atıp havale de çekebilirsin
Aynen dost gönderim yaptık bir kisi daha yeni konu acıcam 8 9 gibi @Daimon kilitBitti knk
Hallettim çok teşekkür ederim dostDost olurda o risk çekeceğin site geç ödeyebilir yada başka bir problem olabilir. Trust wallet indir kyc falan yok zaten ordan rahatlıkla istediğin siteye atabilirsin çapraz çekim olan siteye atıp havale de çekebilirsin