- 89,059
- 17,952
- 113
Öyle hemen geliniyor muİş rahat bulursun dost bize yok uçağa atla gel
Öyle hemen geliniyor muİş rahat bulursun dost bize yok uçağa atla gel
Denetim deyim ki kanka bitirmem lazım önce maaşlar nasıl rahat bi yaşantı sağlıyormu birikimi geçtim ben artıkİş rahat bulursun dost bize yok uçağa atla gel
Vize yoksa gidilir yok demiş zatenÖyle hemen geliniyor mu
MantıklıNaçizane fikrim roll kim yapacaksa Burda yapsın 4 kişi falanız zaten kaç saattir bekliyoruz ekleme olmamış olur
Türkiye'ye göre çok rahat tabi sosyal hayat ve alım gücüDenetim deyim ki kanka bitirmem lazım önce maaşlar nasıl rahat bi yaşantı sağlıyormu birikimi geçtim ben artık
Bozuk saat gibisin günde 2 kere doğru iş yapion bugün bu 1.Naçizane fikrim roll kim yapacaksa Burda yapsın 4 kişi falanız zaten kaç saattir bekliyoruz ekleme olmamış olur
Bide sırp karısı bulduk mu ooohhhTürkiye'ye göre çok rahat tabi sosyal hayat ve alım gücü
Diğerini geceye saklıyorum jsjkfBozuk saat gibisin günde 2 kere doğru iş yapion bugün bu 1.
İsteğidin zaman dönebiliyor musunTürkiye'ye göre çok rahat tabi sosyal hayat ve alım gücü
Tek mesajıjin yok rolldeBozuk saat gibisin günde 2 kere doğru iş yapion bugün bu 1.
Çekimi yaptın miDiğerini geceye saklıyorum jsjkf
Döner ağa niye dönesin ülkeden çıktı diye ban yemedi ya jskdkdkfİsteğidin zaman dönebiliyor musun
Lan adam desteklemek için yazdı roll için değil zaten ajjskdkfTek mesajıjin yok rollde
İlgim yokki furki ile muhabbet ediozTek mesajıjin yok rollde
500 e düşürdü kasayı yatırımsız çektirdi daha iyi oldu eyw etmemiş olduk kimseyeÇekimi yaptın mi
Niye dönemeyim dost dönerim benim vatanım sonuçta Türkiyeİsteğidin zaman dönebiliyor musun
Vay be adam oralarda milyoner mi desem milyarder mi desem ajsjkdBı ara iyi kazanıyordum ay paralarının değeri yok çekime gidiyorum 1 poşet parayla çıkıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 940241Ekli dosyayı görüntüle 940242Ekli dosyayı görüntüle 940243Ekli dosyayı görüntüle 940244
Hani bı ülkeye gidiyorsun ya 6 ay falan dönemiyorsun ondanNiye dönemeyim dost dönerim benim vatanım sonuçta Türkiye