- 49,763
- 37,778
- 113
@Kurtaran ne dıyo bu ya bsey de sunabu kurtaran dost takip edene değil ona money verene atar max 1-2 kişi o yüzden takip ederken düşünün arkadaşlar zamanınıza yazık olmasın![]()
@Kurtaran ne dıyo bu ya bsey de sunabu kurtaran dost takip edene değil ona money verene atar max 1-2 kişi o yüzden takip ederken düşünün arkadaşlar zamanınıza yazık olmasın![]()
Sanada veririz ne olursan ol dön gel attıklarını verde gel 😁😁😁bu kurtaran dost takip edene değil ona money verene atar max 1-2 kişi o yüzden takip ederken düşünün arkadaşlar zamanınıza yazık olmasın![]()
Allah korusun benden uzak ol ben senden coktan uzadım dostSanada veririz ne olursan ol dön gel attıklarını verde gel 😁😁😁
İyi çocuktur Ercihan parası bitince agresiflesir@Kurtaran ne dıyo bu ya bsey de suna
Parası varkende cok pamukİyi çocuktur Ercihan parası bitince agresiflesir
hiç bi zaman para için agresif olmadım haklıysam öter boru sadeceİyi çocuktur Ercihan parası bitince agresiflesir
Money yerine 1 kavanoz honey versek olur mubu kurtaran dost takip edene değil ona money verene atar max 1-2 kişi o yüzden takip ederken düşünün arkadaşlar zamanınıza yazık olmasın![]()
ver gitsin hoca sürsün sürsün dursun bi işe yarar belkiMoney yerine 1 kavanoz honey versek olur mu
VızzzMoney yerine 1 kavanoz honey versek olur mu
Vizz derken Kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım manasin da mı Metin Hocam.
fazla gitme üstüne zırnık vermez@Kurtaran bunları engellermsın
Teşekkür ederim @Kurtaran Zırnık ödülüm geldi.fazla gitme üstüne zırnık vermez![]()
Amac ne@Shellac dost konu amacini aşıyor uyarirsan sevinirim dost