Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kurtaran / Kasa 500 Hedef 4K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,925
62,740
113
Kumar bu tabii parayı kaybedince sağa sola saldırmak normal sonuç oluyor
Ben bayagidir kumar oynamıyorum kaybetsemde yatıp uyuyorum ama kimseyi kuponumu takip edin para aticam diyede kandirmiyorum.senin ömrün boyunca yapamiycagin dağıtımları ben burda 1 saatte yaptım.o yüzden bnce sus ve milleti oyalamaktan vazgeç hayal satma.neyse ben konuya girip arkadaşları uyardım gerisini kendileri bilir yoksa Sinan gibi olurlar 😁

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,949
18,987
113
Ben bayagidir kumar oynamıyorum kaybetsemde yatıp uyuyorum ama kimseyi kuponumu takip edin para aticam diyede kandirmiyorum.senin ömrün boyunca yapamiycagin dağıtımları ben burda 1 saatte yaptım.o yüzden bnce sus ve milleti oyalamaktan vazgeç hayal satma.neyse ben konuya girip arkadaşları uyardım gerisini kendileri bilir yoksa Sinan gibi olurlar 😁
Biz biliyorduk dost zar attik bilerek sonra sinorlendik atmayacagini biliyorduk dun atti zar zor 2 kisoye bu gun 5 kisi takip eder yine ayni kisilere atar ya da hic atmaz degismez

Kurtaran

KeYfEkEdEr
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,129
5,173
113
Konuya tekrar dahil olma uza git kumar.oynmayirsan yorumda yapma 3kurusluk keyfimiz var moral.bozma dayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...