- 57,083
- 19,032
- 113
14 fark bitti
İlk yarı bitince aldım. İcardinin şut direğin içinden çıktı o koydu. Vardır bir hayır deyip devamÇok güzel oran vermiş he bende skor attım yasaldan bayer Leverkusen 0-2 atalanta 0-1 Newcastle 2-1 diye
Ucundan gitti yaklaştık çok
Böyle kuponları gördükçe karamsarlık başlıyor insandaBozumcumuz bile dolandırıcı kanka. Bu pislik dünyada nasıl temiz kalalım
Şu akşam gelse güzel olacaktı. Cash olsa bozacaktım 3. Gol olur olmaz Ekli dosyayı görüntüle 876111
Bedofum üst yok fark var. Haniko düdüko
Yanlis konu kral @bedof34
Şans kardo yapacak birşey yok nasip değilmiş.Ben ona böyle oynadım yasaldan da Ajax 1-2 ye çok yaklaştı
Eğer öyle olsa 4 e gidermiş ama bu sefer kontradan yerdi skor müsait olurduEkli dosyayı görüntüle 876117
Öyle öyle gelecegı varsa geliyorŞans kardo yapacak birşey yok nasip değilmiş.
İbanları atıyoz muÖyle öyle gelecegı varsa geliyor
Ne yaptın bedofuma adam 60 a kadar hizlica sayıp kayboldu.@bedof34 kral dostum da artik yorulmuş ahh be hayat
Ne bileyim gelirse çekecek gibi yazdı ama acaba 3 adım olursa mı verecekİbanları atıyoz mu
5 in onunde 1 ve sonunda 2 tane 0 lacakti@Enişte 500
@Marley 500
@sinansrml63 5tl
@KaRaa 250
@sinansrml63 cekim gelince atcam sitede sadece havale cüzdanlar yok 1haftadir yarim saat ortalama gelince atarım dağıtım yap
Sadece sinan dm....
@Malatyali44@Enişte 500
@Marley 500
@sinansrml63 5tl
@KaRaa 250
@sinansrml63 cekim gelince atcam sitede sadece havale cüzdanlar yok 1haftadir yarim saat ortalama gelince atarım dağıtım yap
Sadece sinan dm....
Ekledim sen 200 tl fszladsn at kesinti falan el emegi falan gcf