- 23,814
- 9,344
- 113
BOL ŞASÜste gidiyeahh
BOL ŞASÜste gidiyeahh
He bol şans diyip geçmiş 2 kişiye zor zamanımda destek olanlar diyip iban özel yazıp kapattırdı biri abuzer diğerini bilmiyorum millet 4 saat rollünü takip etti 🤣🤣gerçi geçen bu adam roll de kazanıp rakip etmeyen 2 kişiye vermişti dimi
222.5 sanıyordum ben 225.5 mus gevmiş olsun yarım sayı0.5 sayıyla yattı
Bol şans diliyorumÜste gidiyeahh
dileme dileme yattıBol şans diliyorum
unutmuşum takip etmezdik ahahhaHe bol şans diyip geçmiş 2 kişiye zor zamanımda destek olanlar diyip iban özel yazıp kapattırdı biri abuzer diğerini bilmiyorum millet 4 saat rollünü takip etti 🤣🤣
biliym gördümdileme dileme yattı
Heh sende geldin kaybeden konunun altına bol şans diledin tam oldu.Bol şans diliyorum
Ne diyelim herkesin çarşısı pazar ola şuanda ben roll açsam ölüsü 30Bu adam geçende açtı rol tekip etmeyen iki lişiyi etiketledi kapattı nedem takip edersiniz ki
Sana birsey olmasın dost afiyet olsunNe diyelim herkesin çarşısı pazar ola şuanda ben roll açsam ölüsü 30
Kişi gelir hak yemiyoruz ya neyse canım sıkılıyor boş yere 3-5 kırmızı tuborg yapayım yapayım maça kadar da kendime geleyim 😅🤣🤣
Sigara sponsoru olmak istiyorsan diye beklerim dostNe diyelim herkesin çarşısı pazar ola şuanda ben roll açsam ölüsü 30
Kişi gelir hak yemiyoruz ya neyse canım sıkılıyor boş yere 3-5 kırmızı tuborg yapayım yapayım maça kadar da kendime geleyim 😅🤣🤣
Bari bunu getirelim
bol şans
la olum senin kendine saygın yokmu o kadar şey dedik hala takıplıyorsunBarem 33.5