- 6,129
- 5,173
- 113
Vrliefendide atım öldü yasını tutuyorumDeden mı öldü lan
Vrliefendide atım öldü yasını tutuyorumDeden mı öldü lan
Iyı tutcak bsey bulmussunVrliefendide atım öldü yasını tutuyorum
2 0 olmus setler tebrık edelım senıVrliefendide atım öldü yasını tutuyorum
🤣🤣🤣🤣🤣İti an çomağı hazirla
Ne oldu atm ye gidiyordun cenazen vardı falan filan2 0 olmus setler tebrık edelım senı
sana kurus yok muhattap olma yol alNe oldu atm ye gidiyordun cenazen vardı falan filan
Veli Efendi yerine keşke Arif Efendiye getirseydin atını iyi tımar ederdim.Vrliefendide atım öldü yasını tutuyorum
Onun atını sıkerım sana bsey olmasın@Metings1905 it diyor sana yarabbi şükür mu diyon
Sen önce gotune bı don al da sonra para lafı edersinsana kurus yok muhattap olma yol al
La bsg adam olsan halden anlarsın para dıye saldırmazsınSen önce gotune bı don al da sonra para lafı edersin
La sen kimsin bana adamlık dersi vericeksin at kafası 40 yaşında adamsın düştüğün hallere bak git at kendini bı yerden aq nefes alma boşaLa bsg adam olsan halden anlarsın para dıye saldırmazsın
Halın cok ıyıyse ne sıkıme gece yarısı konudan konuya zıplıyorsun muhattap olmaLa sen kimsin bana adamlık dersi vericeksin at kafası 40 yaşında adamsın düştüğün hallere bak git at kendini bı yerden aq nefes alma boşa
La bsg adam olsan halden anlarsın para dıye saldırmazsın
Yapmayın hocalar, iblisin oyununa gelmeyin.La sen kimsin bana adamlık dersi vericeksin at kafası 40 yaşında adamsın düştüğün hallere bak git at kendini bı yerden aq nefes alma boşa
Senin gibi millete kahpelik yapmak için kullanmıyorum forumu ayakci ibne kaybol hadiHalın cok ıyıyse ne sıkıme gece yarısı konudan konuya zıplıyorsun muhattap olma
Dusmus 300 tl pesıne sıkkntım var dıyorum kahpelık pesındesın dıyor bana bole adamla muhattap olunmaz vasıfsızYapmayın hocalar, iblisin oyununa gelmeyin.
Klavye erkegı konus lanSenin gibi millete kahpelik yapmak için kullanmıyorum forumu ayakci ibne kaybol hadi