Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kurtaran | Kasa Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,336
32,991
113
Dusmus 300 tl pesıne sıkkntım var dıyorum kahpelık pesındesın dıyor bana bole adamla muhattap olunmaz vasıfsız
Ben sen miyim lan göt 300 liranın peşine dusucem bı kere bile yazmadım sana para diye burda karı gibi yalan konuşma az erkek ol sen iyi bilirsin dm den 200-300 liranın peşine düşmeyi ama utanmaz arlanmaz hayasız herif

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Dusmus 300 tl pesıne sıkkntım var dıyorum kahpelık pesındesın dıyor bana bole adamla muhattap olunmaz vasıfsız
Şaka mi gercek mi harbiden anlamadım basta ama olur dostum dünya hali hersey olur. Samimiyetiniz var ise aşılır bunlar. İkiniz de forumun güzide üyelerindensiniz. Sizleri barışa davet ediyorum. Geceniz güzel olsun. İyi forumlar.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,614
37,687
113
Ben sen miyim lan göt 300 liranın peşine dusucem bı kere bile yazmadım sana para diye burda karı gibi yalan konuşma az erkek ol sen iyi bilirsin dm den 200-300 liranın peşine düşmeyi ama utanmaz arlanmaz hayasız herif
Sabahın korunde ıban atmıssın parayı neden atmadın dıye elınınyuzunu yıkamadan sıkıtımızı anlatıyoruz bıde gelmıs hanı cenazen vardı dıyorsun karaktersız sana ölüm kagıdımı atcam olum halden anlamayan adama yok para senın hakkını @hkmtgnl attım o gun yok sana para baska kapıya

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,614
37,687
113
Şaka mi gercek mi harbiden anlamadım basta ama olur dostum dünya hali hersey olur. Samimiyetiniz var ise aşılır bunlar. İkiniz de forumun güzide üyelerindensiniz. Sizleri barışa davet ediyorum. Geceniz güzel olsun. İyi forumlar.
300 lırayı alamadı yarası ondan sıkımı alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...