- 26,396
- 16,418
- 113
Sıkıntı roll açması zaten. Yediysen adam gibi yedim de. İnsanlara olmayan maçı takip ettirmişDost sen neden öyle bişey yaptın ki slotta niye oynadın hadi oynadın roll niye açtın
Sıkıntı roll açması zaten. Yediysen adam gibi yedim de. İnsanlara olmayan maçı takip ettirmişDost sen neden öyle bişey yaptın ki slotta niye oynadın hadi oynadın roll niye açtın
Bunu her konudan dıslayacam gordugumde sızde yapın forumda barınmasınSıkıntı roll açması zaten. Yediysen adam gibi yedim de. İnsanlara olmayan maçı takip ettirmiş
Milletin yaptıklarıni biliyorsan neler denildiğini de biliyorsundur diye düşünüyorum söyledikleri niye sana battı bu kadarLan millet neler yapıyor forumda benim ki mi battı size
Noluyo yine metooooBunu her konudan dıslayacam gordugumde sızde yapın forumda barınmasın
Adam öldürdum sankiNoluyo yine metoooo
Gecen hakana roll bakıyesı verdıler parayı yemıs slotta yalandan mac takıp ettırdı mıllete ortaya cıktı yalanı hala burdaNoluyo yine metoooo
Kimi dolandırmış
Sen şu sıralarTakılmadgın kim var dost @Metings1905
Kesene bereket allah yar ve yardımcın olsun mıllıyetcı haraket engellenemez
Biraz biliyoruz sanki kim olduğunu
Kesene bereket dost kazancın daim olsun
İkimislinin sitesi ikimisli hızlı ödüyor ama markaj nasıl bilmiyorum ödesinde sorunsuz gerisi önemli değil dost
Yok birde sana atsaydiBiraz biliyoruz sanki kim olduğunu
Lan sana noluyor sen kimsinYok birde sana atsaydi
Lütfen lanli lunlu konuşmayalım dostumLan sana noluyor sen kimsin
Ula memo adam 2 el bonanza cevirecekti çok gördünüz adama ne diyeyim ki😄Yok birde sana atsaydi