- 89,059
- 17,952
- 113
Sende düzgün konuş o zamanLütfen lanli lunlu konuşmayalım dostum
Sende düzgün konuş o zamanLütfen lanli lunlu konuşmayalım dostum
Hakan kendıne gel bu nasıl uslupLan sana noluyor sen kimsin
Söyleyip cevirse can kurban gizli gizli çeviriyorUla memo adam 2 el bonanza cevirecekti çok gördünüz adama ne diyeyim ki😄
Hakan ban yemeye ilk kez yaklaştı aman Allah im neler oluyor bugün foruma herkes delirmişHakan kendıne gel bu nasıl uslup
KöftehorSöyleyip cevirse can kurban gizli gizli çeviriyor
Kral sen şimdi herkesi alttan Alman gerekiyor öyle lan falan ayıp ediyorsunSende düzgün konuş o zaman
Aldım çok aldım almaz olur muyum hâlâ aynı şey konuşuluyorKral sen şimdi herkesi alttan Alman gerekiyor öyle lan falan ayıp ediyorsun
Suan duvarları yumrukluyo ılk kez lan dedı bırıne acık verdıKral sen şimdi herkesi alttan Alman gerekiyor öyle lan falan ayıp ediyorsun
Lan mı bugün roller hep lose mu bu ne gerginlikLan sana noluyor sen kimsin
Oda bana mı nasip olduSuan duvarları yumrukluyo ılk kez lan dedı bırıne acık verdı
Bugun zarar büyükLan mı bugün roller hep lose mu bu ne gerginlik
Kar dan zararBugun zarar büyük
Biraz daha al birşey olmaz birşey eksilmez 2 gün daha konuşulur unutulurAldım çok aldım almaz olur muyum hâlâ aynı şey konuşuluyor
Unutursak kanımız kurusunBiraz daha al birşey olmaz birşey eksilmez 2 gün daha konuşulur unutulur
Herşeyin farkındayım da kaç gündür aynı meseleBiraz daha al birşey olmaz birşey eksilmez 2 gün daha konuşulur unutulur
Bugün slot açıkmış halbuki buyuk balık kaçırdıBugun zarar büyük
Nasıl affettırcen kendınıHerşeyin farkındayım da kaç gündür aynı mesele
Komik mi sanıyorsun kendiniHadi biri roll açayım diye para atsın slotta yiyip kayıp bonusuyla roll açacam
Kesene bereket kral