Şimdi 500 olurBeşyüz olmaz 1 e tamamlayip atacak puahaha
puahhahahahahTebrikler kral
Kurtalan ekspres raydan çıktıKupon gelirse zarar ancak cıkar bakalım herkese bol şans diliyorum
Birader adam dün roll başlığında açtı ki kurallarda roll açan gönderim yapması gerekiyor diye bir kuralda yazmıyor. Her gün gelip reklam yüzü gibi reklam yapmaya gerek yok konulara. Dili yanacak olan varsada yansın. Senin kendi dilin yandı isede Birdaha yandırmazsın. Dileyen takip eder dileyen etmez edende karşılık bekler ama kesin karşılık alacak diye bir şey yok. Reklam yüzü olma herkes kendi yoluna gitsin anlaşamıyorsanız.@Kurtaran ödül dağıt takip edenlere simdi
Sakın başka kupon yapma çek bak sonra hepsini kaybedersin unutma devam eden kaybeder vur kaç yapan kazanırKupon gelirse zarar ancak cıkar bakalım herkese bol şans diliyorum
İnsŞimdi 500 olur
Tek maç almış kanka şiirlik yanını bize açıklarsan sevinirizUlan şiir gibi kupon gelse nolur
reklam yüzü ne la sıkıntılı mısın sanki bir yeremi davet ediyoruz milleti uyarıyoruz hahahahahBirader adam dün roll başlığında açtı ki kurallarda roll açan gönderim yapması gerekiyor diye bir kuralda yazmıyor. Her gün gelip reklam yüzü gibi reklam yapmaya gerek yok konulara. Dili yanacak olan varsada yansın. Senin kendi dilin yandı isede Birdaha yandırmazsın. Dileyen takip eder dileyen etmez edende karşılık bekler ama kesin karşılık alacak diye bir şey yok. Reklam yüzü olma herkes kendi yoluna gitsin anlaşamıyorsanız.
Çünkü ben varım2 gündür kurtaran zararını son anda kurtarıyor böyle devam etsin
yanlış yapmaz DMden ulasırBen size dağıtım var demedim sağolun bay bay dicek size 😂🤣🤣😂
Oran ve yüksek miktar yetmez mj 100 oran mi olması lazimTek maç almış kanka şiirlik yanını bize açıklarsan seviniriz
Yetmez. Şiir gibi kupon olması için yetmezOran ve yüksek miktar yetmez mj 100 oran mi olması lazim
bol şansKupon gelirse zarar ancak cıkar bakalım herkese bol şans diliyorum
200 olsun puahhaYetmez. Şiir gibi kupon olması için yetmez
Bol şanslarKupon gelirse zarar ancak cıkar bakalım herkese bol şans diliyorum