- 6,129
- 5,173
- 113
Aynen dostŞanslıymişsin dost tam baremde bitmis
Aynen dostŞanslıymişsin dost tam baremde bitmis
Bahtimiz kara 2 dakika beklesen çatlarsin hemiAmq bir kere zamanında gel kaçıncı oldu bu beni kaçırman başkası kaptı bak lokmanı roll açacazzz şimdi onunla 🤣🤣
Ah metin ahhh ;(Amq bir kere zamanında gel kaçıncı oldu bu beni kaçırman başkası kaptı bak lokmanı roll açacazzz şimdi onunla 🤣🤣
2 dk bekledim. Tam skdkmdmdmd 🤣🤣🤣🤣Bahtimiz kara 2 dakika beklesen çatlarsin hemi
Kendi hesabınızdan aldıkta seninkisi kaldı aşure kardeşAh metin ahhh ;(
Bende üye olayimda benim hesaptanda al oyna demistim
Dost uçak bile rötar yapıyor adama 3 dk versen kurtariyordu2 dk bekledim. Tam skdkmdmdmd 🤣🤣🤣🤣
Geliyormu kuponHızlı gelirim 😂
Ama ben beklemedim2 dk bekledim. Tam skdkmdmdmd 🤣🤣🤣🤣
Aç bir roll konusu bakalım TOSTTTT SKKDKDKAma ben beklemedim![]()
Adam etiket yapıyor iki dakkada bekledi süre bitti sen geldin dddsdKendi hesabınızdan aldıkta seninkisi kaldı aşure kardeş![]()
Salak gibi bi siteden kodla spin aldık 1500 yap 500 yatır 1k çekle uğraşıyordum şurada beleş 750 dururken hay aklıma sıçayımAdam etiket yapıyor iki dakkada bekledi süre bitti sen geldin dddsd
Şansımızı ..dd
Kanka bana bak yarına güzel ortak kupon yapmamız yok mu ??????Çekim gelsede uyusak aq yarın yarışlara hazırlanalım gaziye🤣🤣
Yarın gazı mi var,,,vay be...ula tam yokluğa denk geldi..bolsans hadi....okeyde ara tas )Çekim gelsede uyusak aq yarın yarışlara hazırlanalım gaziye🤣🤣
Dost uçak bile rötar yapıyor adama 3 dk versen kurtariyordu
benim hesaptan oynarsan üye olayimmi şu siteye.....ne çekersen senin olsun..bı cigara parası yeterKanka bana bak yarına güzel ortak kupon yapmamız yok mu ??????
Metin lan kelimesi biraz fazla olmadimi ben 55 yasindayim iyi formlarKeskin yatıp uyusana len hep senin yüzünden
Ezan yeni okunuyor uyku zamanı yavaş yavaş gelir onundaKeskin yatıp uyusana len hep senin yüzünden