Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kurye Takip

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,610
792
113
Ulan sabah 9 dan beridir adamı izliyorum etrafımda dönüp duruyor iki sokak ileride yemekci var orda durdu 1 saat kalktı dedim herhalde gelecek gene fırladı biyerlere bir yaklaşıyor bir uzaklaşıyor reis burdaysan getiriver bizim kargoyu be
Adam yemeğe de mi gitmesin dayı 😂😂

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,705
8,743
113
hahahahaah cok cok yasandi ya🤣
4 gun once bi kargom geldi, adam ayni mahallede donup duruyor kirvan gibi. bana gelmesi 4 gibi filandi gercekten ne yapti ne dagitti insan merak ediyor. hayir asagiyi kime actirdi onuda bilmiyorum kargoyu kapima koymus arayip kod istiyor. kargo nerde ben almadim desem altina edecek 😄

furkanbeser26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,150
872
113
Ulan sabah 9 dan beridir adamı izliyorum etrafımda dönüp duruyor iki sokak ileride yemekci var orda durdu 1 saat kalktı dedim herhalde gelecek gene fırladı biyerlere bir yaklaşıyor bir uzaklaşıyor reis burdaysan getiriver bizim kargoyu be
Hahahahahha ne adamsın

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,755
6,036
113
hahahahaah cok cok yasandi ya🤣
4 gun once bi kargom geldi, adam ayni mahallede donup duruyor kirvan gibi. bana gelmesi 4 gibi filandi gercekten ne yapti ne dagitti insan merak ediyor. hayir asagiyi kime actirdi onuda bilmiyorum kargoyu kapima koymus arayip kod istiyor. kargo nerde ben almadim desem altina edecek 😄
Haahahah hayır birkerede sabah dan gelmiyor şu kargo özel kişilere mi veriyorlar önce anlamadım gitti

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,755
6,036
113
Adam 4-5 gibi geldi dedim kral 9 dan sonra seni izliyorum dedim etrafımda dolaşıp dolaşıp duruyon vallami ahhahahahaah bir güldü adam dedim oturdun biyerde yemek yedin onu bile bekledim dedim yarıldı adam gülmekten 😂

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
1,620
113
Kupon yapıyordur

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,213
2,441
113
Bak buna benzer birşey yaşadım canlı takip ediyordum. Evime 50 metre varken getirmedi kargoyu 300 metre ilerideki markete bıraktı beni aradı . Abi senin kargoyu şu markete bıraktım ordan alırsın yolum sapa kalıyor oraya diye. Bende dedim ki 50 metre kadar kaldı getirmedin canlı takip ettim dedim yalan konuşma dedim. Abi git marketten al dedi yüzüme kapattı sonra aradığımda açmadı telefonu 🤣 kargo şubesini aradım gereken yapılır dedilerde o da boş

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,755
6,036
113
Bak buna benzer birşey yaşadım canlı takip ediyordum. Evime 50 metre varken getirmedi kargoyu 300 metre ilerideki markete bıraktı beni aradı . Abi senin kargoyu şu markete bıraktım ordan alırsın yolum sapa kalıyor oraya diye. Bende dedim ki 50 metre kadar kaldı getirmedin canlı takip ettim dedim yalan konuşma dedim. Abi git marketten al dedi yüzüme kapattı sonra aradığımda açmadı telefonu 🤣 kargo şubesini aradım gereken yapılır dedilerde o da boş
Değişik çalışma prensipleri var ya