Merkezde degilim açıksa merkeze gideceğimNeresinde kirve açıktır bende bugün arabayla arabayla geldim
Merkezde degilim açıksa merkeze gideceğimNeresinde kirve açıktır bende bugün arabayla arabayla geldim
Açık kirve bulursun çukurovadayım burada varMerkezde degilim açıksa merkeze gideceğim
Eyvallah kralAçık kirve bulursun çukurovadayım burada var
İnsanları mağdur ediyorlar bende yarım saat önce patronu aradım para yolla biraz dedim dükkanda nakit var git al ne lazımsa dedi bütün hayallerimi yıktıBorcu altın olarak mı buldun
Kardeş kuyumcular keyfe keder bayramda açan açık vardır illaki 1 tane bulursunBen burda insan gibi soru sordum ev kırsalda yok şu yok bu ayıp be biraz saygılı olun
SaolKardeş kuyumcular keyfe keder bayramda açan açık vardır illaki 1 tane bulursun
Boş yapma laleAVM lerde ki kuyumcular açıktır hemen bozdur 16:00 maçlarına yetiş kral bekliyoruz
Google.com a girip istediğin bölgenin kuyumcular i diye yazıp numarayı arasan daha sağlıklı bi cevap almaz miydin acabaBen burda insan gibi soru sordum ev kırsalda yok şu yok bu ayıp be biraz saygılı olun
En nefret ettiğim şey aile muhabettinin karıştırılmasıBu aile karıştıran lari valla dikesim geliyor
Yaşlılar açıyor genelde eski kafalı kuyumcularKardeş kuyumcular keyfe keder bayramda açan açık vardır illaki 1 tane bulursun
Aynen kankiYaşlılar açıyor genelde eski kafalı kuyumcular
Acil ihtiyacın yoksa bekle bayram sonunu reis simdi acik olanlar da çakal tayfasıdir dusuk alırlar altında düşmüş baya bir kaç gündürBoş yapma lale
Aradım cvb verilmedi o yüzden sordumGoogle.com a girip istediğin bölgenin kuyumcular i diye yazıp numarayı arasan daha sağlıklı bi cevap almaz miydin acaba
Kapalı olabilir o zaman kuyumcular çarşısı diye bi yer yok muAradım cvb verilmedi o yüzden sordum
Yok reisKapalı olabilir o zaman kuyumcular çarşısı diye bi yer yok mu