- 47,881
- 52,504
- 113
İzledin mi dostBu ne dost
İzledin mi dostBu ne dost
Hahahaha yeni farkettim dolandırıcı üye misin sen
Videoyu izledin miHahahaha yeni farkettim dolandırıcı üye misin sen![]()
Gözünü seveyim bu ne dost , gerçek mi buİzledin mi dost
İcim dışıma çıktı bu ney böyleGözünü seveyim bu ne dost , gerçek mi bu
Dost bende izledim beni böyle şeyler etkilemez normalde ama Bi garip oldum gerçek evet TIR ezmiş şok geçirmiş 5 6 dk ya ölmüştür muhtemelen telefonla nabıyo onu cozemedımİcim dışıma çıktı bu ney böyle
Bu adam nasıl yaşıyor
Ben etkilenirim dost ya , Allahım yarabbim dediğin gibi muhtemelen şok geçiriyor o esnada bi tuhaf oldum yaDost bende izledim beni böyle şeyler etkilemez normalde ama Bi garip oldum gerçek evet TIR ezmiş şok geçirmiş 5 6 dk ya ölmüştür muhtemelen telefonla nabıyo onu cozemedım
İsim gücüm yoktu şimdi bende başladım izlemeyeO telegram grubunda ki tüm videoları izledim psikolojim bozuldu aq
İzleme dost sıkıntılı videolar 😁İsim gücüm yoktu şimdi bende başladım izlemeye
Kutluyorum seni dost başıma bir bela sardin
Benımde sinirlerim bozuldu knk valla o lavuğu gördükten sonraYaw umut forumdan banlatmaya mi çalışıyorsun beni , sikerim böyle işi psikolojim bozuldu lan uyku felan kalmadı bok varda girdim o gruba
Kanka silelim su mesajları banlaniriz vallahaBenımde sinirlerim bozuldu knk valla o lavuğu gördükten sonra
De haydi sil alintiladiklariniKanka silelim su mesajları banlaniriz vallaha
Sildim de silinenleri diğerlerinde sil kısmı yokDe haydi sil alintiladiklarini![]()
Umut yarın banimi actirirsin o zaman gardasimSildim de silinenleri diğerlerinde sil kısmı yok
Banlık bişey yok dost küfür mü ettik sanki 😁Umut yarın banimi actirirsin o zaman gardasim
Bende izliycekyim ama girmiyim o topa gerek yok vazgectim 🤣🤣Sildim de silinenleri diğerlerinde sil kısmı yok
Doğru dost kötü birşey demedik ki , modlar da o telegram grubuna girerse hak verirler bizeBanlık bişey yok dost küfür mü ettik sanki 😁
Ruh sağlığını seviyorsan izleme dayıBende izliycekyim ama girmiyim o topa gerek yok vazgectim 🤣🤣