- 11,532
- 7,055
- 113
@Betparibu Destek çekim paylaş bonusu dan 25 TL bonus aldım bu kuponu yaptım yeminle cebimde 5tl bile yok gelirse ilaç gelmezse yine 0 TL olucak 
Ekli dosyalar
-
155.2 KB Görüntüleme: 32
Bol şans diyelim açılsın@Betparibu Destek çekim paylaş bonusu dan 25 TL bonus aldım bu kuponu yaptım yeminle cebimde 5tl bile yok gelirse ilaç gelmezse yine 0 TL olucak![]()
Kanka sen napiyosun burdaBol şans
Can sıkıntısı kanka konulara bakıyorum öyleKanka sen napiyosun burda
İyi kanka takıl kafana göre bu kupon gelmez bende uyuyabilirsem uyuyim hadi iyi gecelerCan sıkıntısı kanka konulara bakıyorum öyle
Bol şanslar.@Betparibu Destek çekim paylaş bonusu dan 25 TL bonus aldım bu kuponu yaptım yeminle cebimde 5tl bile yok gelirse ilaç gelmezse yine 0 TL olucak![]()
Zor beBol şanslar.
Sağlik olsun.İnsanllah bir daha ki sefere şansın güzel gider.2k Luk kuponda 2 maçtan yattı yemin ediyorum 0 şans ne zaman GULUCEK bu şans bize yeter artık sıkıcam kafama en sonunda
Ben doğarken hemşire beni yere düşürmüş sen düşün gerisini dünyaya gelirken -puan ile gelmişimSağlik olsun.İnsanllah bir daha ki sefere şansın güzel gider.
Ne alakası var.Herkes hayatta şanslı olamıyor ki tek kendini düşünme.Bende senin gibi şansım yok ama hiçbir zaman şikayetçi olmadım.Ben doğarken hemşire beni yere düşürmüş sen düşün gerisini dünyaya gelirken -puan ile gelmişim
Ya ama bak böyle insan arada anlık şans gelir ya bana oda gelmiyor ne yapsam hemen tersi oluyor hani kumarda kazamanayan aşkta kazanır diyorlar ya ben hem aşkta ben kumarda kaybediyorum tek aciklamasi şansimin olmaması ben hayattan şikayetçi degilim tek şikayetçi okuduğum şey şansNe alakası var.Herkes hayatta şanslı olamıyor ki tek kendini düşünme.Bende senin gibi şansım yok ama hiçbir zaman şikayetçi olmadım.
Bol şans dostum@Betparibu Destek çekim paylaş bonusu dan 25 TL bonus aldım bu kuponu yaptım yeminle cebimde 5tl bile yok gelirse ilaç gelmezse yine 0 TL olucak![]()