- 11,398
- 15,290
- 113
geçmiş olsun sanada kardeşim bir dahakine
vay aw dusuk oran basıp cektın ya bılerek gecıktırıyodur@erhanbey22 bizimçekimde gelmedi hala aw cepten dağıttık parayı bide
demek ki çekim gelmeden dağıtmamak lazım rolle katılanları canlı desteğe yığmak lazım
iptalde etmiyolar çekimi tamam diyorum iptal edin o zaman yok olmazmış adam gibi sponsor kalmadı yavay aw dusuk oran basıp cektın ya bılerek gecıktırıyodur
etmezler gece bı sıkıntı cıkmaz umarım oderler yatmadaniptalde etmiyolar çekimi tamam diyorum iptal edin o zaman yok olmazmış adam gibi sponsor kalmadı ya
Kral 10k üstü oldu ya ondan mırıldanıyorlar sponsor ise korkma alırsıniptalde etmiyolar çekimi tamam diyorum iptal edin o zaman yok olmazmış adam gibi sponsor kalmadı ya
umarım çıkmaz sabah kalktığımda gelmemiş olurda bakiye sıfırlanmış olursa bak nasıl küfür ediyorum sponsoruna da bilmem neyinedeetmezler gece bı sıkıntı cıkmaz umarım oderler yatmadan
biz ne sponsorlar gördük kardeşimKral 10k üstü oldu ya ondan mırıldanıyorlar sponsor ise korkma alırsın
Reis gerekçe neumarım çıkmaz sabah kalktığımda gelmemiş olurda bakiye sıfırlanmış olursa bak nasıl küfür ediyorum sponsoruna da bilmem neyinede
Doğrudur kral vallahabiz ne sponsorlar gördük kardeşim
gerekçe yok finans birimi iptal edemeyiz demiş çekim sıradaymış aw 3 saat ne sırası hitler fransayı işgal etti üç saatteReis gerekçe ne
Gelsin de 10 saatte gelsin kralgerekçe yok finans birimi iptal edemeyiz demiş çekim sıradaymış aw 3 saat ne sırası hitler fransayı işgal etti üç saatte
Senın rolı kazandıysa sevındım@erhanbey22 bizimçekimde gelmedi hala aw cepten dağıttık parayı bide![]()
demek ki çekim gelmeden dağıtmamak lazım rolle katılanları canlı desteğe yığmak lazım
gelecekse sorun yok ama iptal edin dediğimde iptal etmiyorlarsa ondan bi kıllanırım ben, umarım sabah kalktığımda bakiye sıfırlanmış olmazGelsin de 10 saatte gelsin kral
sağol dostSenın rolı kazandıysa sevındım
Beklemede mi gösteriyorgelecekse sorun yok ama iptal edin dediğimde iptal etmiyorlarsa ondan bi kıllanırım ben, umarım sabah kalktığımda bakiye sıfırlanmış olmaz
evetBeklemede mi gösteriyor
Bekle kral gelecek o sabaha
Oyle hissediyorum sen gönlü bol adamsın gelecek inanıyorum
Dost 100 liranı aldık kesene bereket