Biz burdaydik senin yerine geldi geldi telaşe etmeValla kesin yatcak dedim baska macim vardi onu takip ediyodum atmamis
Biz burdaydik senin yerine geldi geldi telaşe etmeValla kesin yatcak dedim baska macim vardi onu takip ediyodum atmamis
Mucizenin mucizesi olduValla kesin yatcak dedim baska macim vardi onu takip ediyodum atmamis
Biz burdaydik senin yerine geldi geldi telaşe etme![]()
Mucizenin mucizesi oldu
Saolun arkadaslar ben takip etmedim siz ettiniz birine kupon oarasi atarim dedim isterseniz biri rol yapsin aranizdan kazanirsa 3 unuz arasinda ayarlarsiniz ne dersinzbol şans dostum
Knk swiggerle biz takip ettik ikiye bol hiç kupona girmiyek sigaram yok vallaSaolun arkadaslar ben takip etmedim siz ettiniz birine kupon oarasi atarim dedim isterseniz biri rol yapsin aranizdan kazanirsa 3 unuz arasinda ayarlarsiniz ne dersinz
Devecibey ile ben vardık. Sen ne dersen o dost. @Devecibey ne dersin? Roll yapmak ister misin?Saolun arkadaslar ben takip etmedim siz ettiniz birine kupon oarasi atarim dedim isterseniz biri rol yapsin aranizdan kazanirsa 3 unuz arasinda ayarlarsiniz ne dersinz
Yok kral ikiye bölsun versin sigaramiz yokDevecibey ile ben vardık. Sen ne dersen o dost. @Devecibey ne dersin? Roll yapmak ister misin?
Valla başkan miktar bahsetmedi yeterli gelirse 2 ye bölsün hiç riske atmayalim istersenSende olur dersen @BySwigger
Ayn knk bakalım ne diyecek lazValla başkan miktar bahsetmedi yeterli gelirse 2 ye bölsün hiç riske atmayalim istersen
Haci izaman ben snaa atim sen sigarani al 😀 anderlet maci 3.5 alt biterse @BySwigger ide gorurumSende olur dersen @BySwigger
Ne diyim kral umarım bol şans olsunHaci izaman ben snaa atim sen sigarani al 😀 anderlet maci 3.5 alt biterse @BySwigger ide gorurum
Eyw knkHaci izaman ben snaa atim sen sigarani al 😀 anderlet maci 3.5 alt biterse @BySwigger ide gorurum
İban atarmisinEyw knk
Umarım bu hikayede yanan ben olmam 😂😂Eyw knk
İns gelir82 dakika tehlikeli maç
Attım dostİban atarmisin
Alacağını alıp kaybolma bı yere şu maçı da getirelim 😂Attım dost