Donseler yine ilk 5te olurlar valencia hapoel falan bos islerBu cskayı Eurolageye almayarak ligin kalitesini düşürdüler.Gidip İtrailden 2 takım barındırıyorlar sırf Rusya-Ukrayna ayağına basketbolun ekol takımını harcıyorlar yazık
Donseler yine ilk 5te olurlar valencia hapoel falan bos islerBu cskayı Eurolageye almayarak ligin kalitesini düşürdüler.Gidip İtrailden 2 takım barındırıyorlar sırf Rusya-Ukrayna ayağına basketbolun ekol takımını harcıyorlar yazık
Şakşakçı çok olur Ozan tamamla 3.ü sen.Bol şanslar rast gelsin herkese25 k odemem var, Çevrimsiz eklediler onla beraber 26.5 k oluyor
3 kisi 500 ₺ şans parasi gönderecem
1- @engineer89
2- @Hyper28
3- ?
bide düşünüyor musun25 k odemem var, Çevrimsiz eklediler onla beraber 26.5 k oluyor
1- @engineer89
2- @Hyper28
3- ?
@Barrios olsun25 k odemem var, Çevrimsiz eklediler onla beraber 26.5 k oluyor
1- @engineer89
2- @Hyper28
3- ?
Tbrkler.beni secersen ayip olmasin diye ok derim 😁25 k odemem var, Çevrimsiz eklediler onla beraber 26.5 k oluyor
1- @engineer89
2- @Hyper28
3- ?
Sen olmazsin kral o ona bakarsa 😊@Lazistan08 takip listesine baksan 3. Kişi de zorlanmazsın kral 😀
Pekı efendım@Metings1905 sen gülme ossuruk
38de bitti :/40 farktan az atarsa hakkim helal değildir
Hiç sevmiyorum bu metini nerden geldi yaw@Metings1905 sen gülme ossuruk
Eyvallah dost kesene bereket, roll acacagim belki birilerine aktarabiliriz sansimizi
Benim adıma lütfen konuşmayın Metin bey
Sağol baboliHayırlı olsun kardeşim
Dost yanlış doğru kararm @Mhakca kankam en başından beri buradaydı
Ihtıyacınız yok sanırım gaddar beyBenim adıma lütfen konuşmayın Metin bey
Bu kaşınıyor yanlismiyim ?Benim adıma lütfen konuşmayın Metin bey
Hadi bakalım dost etiket at açtiğındaEyvallah dost kesene bereket, roll acacagim belki birilerine aktarabiliriz sansimizi
Sen adamla nasıl konusuyon metoşIhtıyacınız yok sanırım gaddar bey