- 8,425
- 1,119
- 113
132
Diğer roll kazancı yalan oldu sıra burda mı reisss...bı gençlerin önünü açın yeter artik...😁😁😁
132 mis
Betcoda harbi tam sınır da 172.5' 1.85Tam barem şuan
Dost pazartesi sabahı burada olmaya çalış gider evrakları hazırlarsin çünkü Bayram diye kapalı ya o yüzden diyorum gün içerisinde hazırlarsın akşam evrakları veririz lojmana kaydını yaptırırız salı günü başlarsınTamamdır dost keseyim yarın Manavgat'ta bilet akşam keserim atarım sana konusuruz
Ferdi genç zaten puahahDiğer roll kazancı yalan oldu sıra burda mı reisss...bı gençlerin önünü açın yeter artik...😁😁😁
Ne iş yapacak DeveciDost pazartesi sabahı burada olmaya çalış gider evrakları hazırlarsin çünkü Bayram diye kapalı ya o yüzden diyorum gün içerisinde hazırlarsın akşam evrakları veririz lojmana kaydını yaptırırız salı günü başlarsın
hadi isallah az para degil41 sayı lazım son per
Ev daha iyi takım aslında 4 dk kala full 5 li yedek oynadı neden bilmiyorum bu per daha güzel geçer bence yakında maç 90 a yakın atar ikiside Ömer BabaBetcoda harbi tam sınır da 172.5' 1.85
Ne iş olursa 🤣🤣Ne iş yapacak Deveci
Dost ozaman Pazar öğlen 3 4 gibi kesim pzt sabah orda olurum tam evraklara ne kadar giderDost pazartesi sabahı burada olmaya çalış gider evrakları hazırlarsin çünkü Bayram diye kapalı ya o yüzden diyorum gün içerisinde hazırlarsın akşam evrakları veririz lojmana kaydını yaptırırız salı günü başlarsın
İlk per dışında 41i hep geçmişler, fark yok faullerle gelir insallahhadi isallah az para degil
Bakacaz Ferdi her iş yaparız Allah'a sukurNe iş yapacak Deveci
O zaman sahne onun her yerde an başta olması lazimFerdi genç zaten puahah
Dost benim 2 k gitti hemen hemen ona göre hazırlıkli olDost ozaman Pazar öğlen 3 4 gibi kesim pzt sabah orda olurum tam evraklara ne kadar gider