Atmayın 4 kez böyle dolandirildim adamlar forma bile girmiyor kanmayın biri sokakta kaldım dedi attım oda girmiyorKardeşim siteden çekim yapıcam ama 500 tl yayrım şartı var benide listeye alınd diyorum ihtiyscım var dşyoeum konu bu
Atmayın 4 kez böyle dolandirildim adamlar forma bile girmiyor kanmayın biri sokakta kaldım dedi attım oda girmiyorKardeşim siteden çekim yapıcam ama 500 tl yayrım şartı var benide listeye alınd diyorum ihtiyscım var dşyoeum konu bu
İyi istirahatler görüşürüz broBeyler ben kaçar bi 10:30a kadar yatayım
Herkesin günü güzel ola
yapma bunu yapma dostum kimseden para isteme ban yersin yapmaFarkındayım mecvursunuz demedm
Bin TL çekim verdim gelirse ben sana atarım bekliyorumKardeşim siteden çekim yapıcam ama 500 tl yayrım şartı var benide listeye alınd diyorum ihtiyscım var dşyoeum konu bu
Atma Dani yer paraniBin TL çekim verdim gelirse ben sana atarım bekliyorum
Ben kimseden para dilenmedim lisreye benide aşanilşrmsn dedimyapma bunu yapma dostum kimseden para isteme ban yersin yapma
yapmaaaaaaa dostum yapmaaaaaBin TL çekim verdim gelirse ben sana atarım bekliyorum
Tamam reisyapmaaaaaaa dostum yapmaaaaa
Bin TL çekim verdim gelirse ben sana atarım bekliyorum
Bak kardeşim benim kimsenin parasında gözüm yoj listeye alırmısnz dedim bebi nerden tanuyosunda yargılıyosunAtma Dani yer parani
Atmiyacaktimda neysegelmis sagol laz
Salça fiyatları artmış dostBak kardeşim benim kimsenin parasında gözüm yoj listeye alırmısnz dedim bebi nerden tanuyosunda yargılıyosun
ahmet çok dolandırldı haklı git kardeşimBak kardeşim benim kimsenin parasında gözüm yoj listeye alırmısnz dedim bebi nerden tanuyosunda yargılıyosun
KimeCano IBAN atmamissin
Tamm kardeşim benim niyrtim kimseyi dolandırmak değilahmet çok dolandırldı haklı git kardeşim
Kesene bereketBeyler ben kaçar bi 10:30a kadar yatayım
Herkesin günü güzel ola
Kime IBAN atacaz abiCano IBAN atmamissin
kusura bakma da bunu burada çok duyduk haddim değil belkiTamm kardeşim benim niyrtim kimseyi dolandırmak değil
Bana kralKime IBAN atacaz abi
DeveciKime IBAN atacaz abi