- 13,664
- 7,355
- 113
Atım abiBana kral
Atım abiBana kral
sakın atmayın sende dm kapatAtmayın 4 kez böyle dolandirildim adamlar forma bile girmiyor kanmayın biri sokakta kaldım dedi attım oda girmiyor
Lannn tamm. Sakin olun isteöitoejm hiç bşşwy bensakın atmayın sende dm kapat
yakışmış 😍Yeni fotomuz hayırlı olsun
Bu sen mısınYeni fotomuz hayırlı olsun
Yok dedem begenemedinmi ferrariBu sen mısın
Ben ne beğeneceğim Avratlar beğensinYok dedem begenemedinmi ferrari
Beğeniyorlar sen sıkıntı etme ferdiBen ne beğeneceğim Avratlar beğensin
ben bi düştüm fotoya Allah nazarlardan saklasın kardeşim 🤩Yok dedem begenemedinmi ferrari
Ulan Ferdi ne uğursuz adamsın sigara yaktım derken sakalına yaktım yapacağın isiBen ne beğeneceğim Avratlar beğensin
esmer yağız delikanlı😁Beğeniyorlar sen sıkıntı etme ferdi
Esmer değilim ben sarisinimesmer yağız delikanlı😁
az dm AhmedimUlan Ferdi ne uğursuz adamsın sigara yaktım derken sakalına yaktım yapacağın isi
yakışıklı kardeşim benim ❤Esmer değilim ben sarisinim
Yok ben senle konuştuğumda başıma iş geliyor insanlarla kötü oluyorumaz dm Ahmedim
olmazsın bak sen az aramızda sorun yok seni severim Ahmedim ben bak sen az dmYok ben senle konuştuğumda başıma iş geliyor insanlarla kötü oluyorum
Cidden yaptığın ayıp abla bak büyüğümsun burdan canım cicim diyon milletede bizi karaliyon ayıp valla yakıştıramadım yazma bana lutfenolmazsın bak sen az aramızda sorun yok seni severim Ahmedim ben bak sen az dm
Huyudur, normaldir ben ona nicknameyi taktımCidden yaptığın ayıp abla bak büyüğümsun burdan canım cicim diyon milletede bizi karaliyon ayıp valla yakıştıramadım yazma bana lutfen