- 13,128
- 14,515
- 113
Sendemi lazsın şaka yapma inanırımSeviyom seni lazım ❤
Sendemi lazsın şaka yapma inanırımSeviyom seni lazım ❤
Kemal abimm sen bildirdi isen vardır bir bildiğin 😁Yönetime bildirildi erkeklere sarkıntılık.
CS2 mi yineOyundayım ölünce takılıyorum , bitiyor şimdi yatacam 1-2 saat
Yok beee öyle deme sen konuşacaksın tabi sensiz olmazAhmet canımdır hata benim çok konuşuyorum ben
Tebrikler yine geç kaldık nasipsiz kalmışız 😀Sendemi lazsın şaka yapma inanırım
Yes , nukeCS2 mi yine
Dayı nasılsın dayiYönetime bildirildi erkeklere sarkıntılık.
cansın can sen ❤Yok beee öyle deme sen konuşacaksın tabi sensiz olmaz
Sağol paşam profil foton çok masummuş talihin güzel olsun sen nasılsınDayı nasılsın dayi
sana tüm kapılar açık Mülayim dostum ❤Tebrikler yine geç kaldık nasipsiz kalmışız 😀
Eyw dayı şükür iyiyim seni gördüm daha iyi oldumSağol paşam profil foton çok masummuş talihin güzel olsun sen nasılsın
Eeee enesim kısmetin varsa yersin börek kısmetin yoksa yersin kötek 😂 bugün sana roll çalışır rahatta kalTebrikler yine geç kaldık nasipsiz kalmışız 😀
Tövbeeee tövbeeee bu nedemektisana tüm kapılar açık Mülayim dostum ❤
Sağolasın kardeşim allah razı olsun eksik olma ben de öyle 🖐Eyw dayı şükür iyiyim seni gördüm daha iyi oldum
Mülayim bey nasilsin acmiyorsu. Buz hokeyi rolleri sorun mu varTebrikler yine geç kaldık nasipsiz kalmışız 😀
bayram çikolatası istitom 😁Eeee enesim kısmetin varsa yersin börek kısmetin yoksa yersin kötek 😂 bugün sana roll çalışır rahatta kal
Allah bozmasın dayım seviliyorsunSağolasın kardeşim allah razı olsun eksik olma ben de öyle 🖐
parası bitti 🤣Mülayim bey nasilsin acmiyorsu. Buz hokeyi rolleri sorun mu var
Altın kapılarımız kan oldu tayfunnnnsana tüm kapılar açık Mülayim dostum ❤
Eyvallah kardeşim bilmukabeleAllah bozmasın dayım seviliyorsun