- 15,492
- 29,806
- 113
Hızlı çalıştır rolü öğleden sonra tele lazım 😀Eeee enesim kısmetin varsa yersin börek kısmetin yoksa yersin kötek 😂 bugün sana roll çalışır rahatta kal
Hızlı çalıştır rolü öğleden sonra tele lazım 😀Eeee enesim kısmetin varsa yersin börek kısmetin yoksa yersin kötek 😂 bugün sana roll çalışır rahatta kal
iyi bayramlar Kemal abimEyvallah kardeşim bilmukabele
Bu ara batigiz ya sponsor lazım sponsor 😀Mülayim bey nasilsin acmiyorsu. Buz hokeyi rolleri sorun mu var
Gel canım kardaşımHızlı çalıştır rolü öğleden sonra tele lazım 😀
Laz uyuyacak oluyor uyursa uyanamaz o kafa güzel uyumadan alBu ara batigiz ya sponsor lazım sponsor 😀
Olmaları lazım sen zamanında attın heralde şimdi sıra onlardaBu ara batigiz ya sponsor lazım sponsor 😀
At bir DM de gelelim sen gitmeden🙂Gel canım kardaşım
mamosteyi de ben batırmış olabilirim 😁Bu ara batigiz ya sponsor lazım sponsor 😀
dmmmmmmm 😁Tövbeeee tövbeeee bu nedemekti
Bı dm de bize yak roll açalım Forum canlı kalsın jdnwjxsj 🫣🫣😂😂Gel canım kardaşım
Atamıyorum maalesef , beni şikayet etmişsin dm engeli almışım sanadmmmmmmm 😁
Olanlar var sağolsunlar. Vefali olanlar yeri ayrı birde vefasizlar varOlmaları lazım sen zamanında attın heralde şimdi sıra onlarda
Ben seni niye şikayet edeyim bak azzzz 😁Atamıyorum maalesef , beni şikayet etmişsin dm engeli almışım sana
Valla öyle yaptık ne yapalım mecbur 🙂Laz uyuyacak oluyor uyursa uyanamaz o kafa güzel uyumadan al![]()
Düşümeye gör Mülayim dostumOlanlar var sağolsunlar. Vefali olanlar yeri ayrı birde vefasizlar var
mamoste de batık aynı anda battık🙂mamosteyi de ben batırmış olabilirim 😁
Kesene bereket olsun babacannnnGel canım kardaşım
Cansın senOlanlar var sağolsunlar. Vefali olanlar yeri ayrı birde vefasizlar var
en son dün hepyekten kupon göreseli attı daha ses çıkmadı aradım açmadı 😁mamoste de batık aynı anda battık🙂