- 10,163
- 2,344
- 113
Arı kolonisi lazım bize@Lazistan08 biz yırtılalım sen devamke kafkef hahaHelle tebrisk 🐝🐝🐝
Arı kolonisi lazım bize@Lazistan08 biz yırtılalım sen devamke kafkef hahaHelle tebrisk 🐝🐝🐝
Kesene bereket maşallahın varÖdül gondermekten parmagimda yara çıktı
Ben gönderirim kanka sen seç bana ilet hahaÖdül gondermekten parmagimda yara çıktı
Kesene bereketÖdül gondermekten parmagimda yara çıktı
Geçmiş olsun kesene bereketÖdül gondermekten parmagimda yara çıktı
@karkar92 sana ödül gondermek istiyorumdaGeçmiş olsun kesene bereket
Kanka 2 gün önce 30k ödemediler diye şikayet açtı uzadı gitti ya ödendi battı yada bilemiyorum cevapta vermedi arkadaş
BolsansSicak pide
Destek olunda beraber disleyek
Prof olmussun🤣Kanka 2 gün önce 30k ödemediler diye şikayet açtı uzadı gitti ya ödendi battı yada bilemiyorum cevapta vermedi arkadaş
@karkar92 ???Kanka 2 gün önce 30k ödemediler diye şikayet açtı uzadı gitti ya ödendi battı yada bilemiyorum cevapta vermedi arkadaş
Ödeme olmadı
Kanka bı tane daha yapSağolun dostlar teşekkürler
Ben mi cevap vermiyorum acaba mesajınızı görmemisimdirKanka 2 gün önce 30k ödemediler diye şikayet açtı uzadı gitti ya ödendi battı yada bilemiyorum cevapta vermedi arkadaş
BatmistirKanka 2 gün önce 30k ödemediler diye şikayet açtı uzadı gitti ya ödendi battı yada bilemiyorum cevapta vermedi arkadaş
Sahibet bende bı tane temsilci varBen mi cevap vermiyorum acaba mesajınızı görmemisimdir