- 11,258
- 1,584
- 113
Vay kanka bolşanslarGüzel pazarlar , cemi cumlemize iyi iftarlar,
Bol şanslar
Dost dusman ayirt etmeden kim takip eder şans getirirse ödülü alir basarili olursak
Şans yanında olsun
Vay kanka bolşanslarGüzel pazarlar , cemi cumlemize iyi iftarlar,
Bol şanslar
Dost dusman ayirt etmeden kim takip eder şans getirirse ödülü alir basarili olursak
Kayıp bonusuyla bunu aldim gittim
Won burasi roll devam
Bol şanslar dostKayıp bonusuyla bunu aldim gittim
Won burasi roll devam
Tebrikler broKayıp bonusuyla bunu aldim gittim
Won burasi roll devam
Bol şans dostKayıp bonusuyla bunu aldim gittim
Won burasi roll devam
Bol şans güzel insan iftarimizi yapalım eşlik ederiz heyecaninaGüzel pazarlar , cemi cumlemize iyi iftarlar,
Bol şanslar
Bol şanslar kralKayıp bonusuyla bunu aldim gittim
Won burasi roll devam
Altta yazan TC kimlik numarası mı kardeşim?Bol şans güzel insan iftarimizi yapalım eşlik ederiz heyecanina
Bol şans dost
We are the best beylerBol şans güzel insan iftarimizi yapalım eşlik ederiz heyecanina
Pp deki fotoları kaldırdık totem üstüne totem deniyoruz galiba pahhaBol şans güzel insan iftarimizi yapalım eşlik ederiz heyecanina
Yes yesWe are the best beyler
Eyvallah
HaykırdımAltta yazan TC kimlik numarası mı kardeşim?
Hiç beklemezdim bu cahilliği senden...Altta yazan TC kimlik numarası mı kardeşim?
Yav hiç sorma her tuşa basıyoruz dost 😂Pp deki fotoları kaldırdık totem üstüne totem deniyoruz galiba pahha
Yakında ters takla da atariz galiba pauhaYav hiç sorma her tuşa basıyoruz dost 😂
Kayıplar çok olunca insan cahil oluyor kardeşimHiç beklemezdim bu cahilliği senden...
Ağa napiyosak yapalım ben köprü altına kadar varım inan bana 😂Yakında ters takla da atariz galiba pauha