- 31,813
- 17,516
- 113
En kötüsü erhanda olabilirdi hahahahahahVerilmiş sadakan varmış kanka tekelali yada egehandro da komşun olabilirdi puhajaja
En kötüsü erhanda olabilirdi hahahahahahVerilmiş sadakan varmış kanka tekelali yada egehandro da komşun olabilirdi puhajaja
Onların mevzu ne laVerilmiş sadakan varmış kanka tekelali yada egehandro da komşun olabilirdi puhajaja
Yaşamaya niyetimiz yok zatenCok bıle yaşadım
Günaydın dostum erken kalmışsın bugunBana günaydın size tünaydın dostlar bol şans olsun hepimize..
Mamak'ta mi oturuyorsun kardeşim 😂Verilmiş sadakan varmış kanka tekelali yada egehandro da komşun olabilirdi puhajaja
İkisinin ortak noktası dolandici olmaları kankaOnların mevzu ne la
Biraz öyle oldu king ama yetiştimGünaydın dostum erken kalmışsın bugun
Aynen ole hayat mı bu lanYaşamaya niyetimiz yok zaten
Küs müyüzYaşamaya niyetimiz yok zaten
Kimi ve ne kadarİkisinin ortak noktası dolandici olmaları kanka
Yok kardeşim ben ülkenin en sıcak yerinde oturuyorumMamak'ta mi oturuyorsun kardeşim 😂
Şu an Ankara da 45 derece dost 😂Yok kardeşim ben ülkenin en sıcak yerinde oturuyorum
Ege malborayi 20k tekel beni 30k kadaeKimi ve ne kadar
Tam sana yazıyordum aşkım günaydın öğle namazına yetiş kalkKüs müyüz
Urfa dost termometre ölcemiyorŞu an Ankara da 45 derece dost 😂
Ulan siz varya bize gelince 250 atmazssiniz tutmuş tek kalemde 30k 20k atmışsinizEge malborayi 20k tekel beni 30k kadae
Kazasını kılıcaz artık şu bahtsızlığımız için de senin için de 2 rekat şükür namazı da kılarız be canımTam sana yazıyordum aşkım günaydın öğle namazına yetiş kalk
Ben 2 milyona ancak şükür namazı kılarımKazasını kılıcaz artık şu bahtsızlığımız için de senin için de 2 rekat şükür namazı da kılarız be canım