- 14,001
- 6,614
- 113
Aynen oyleOnu yapan karaktersizdir zaten
Aynen oyleOnu yapan karaktersizdir zaten
Küfür etme kanka bende gördüm ettiğini shelde uyardı seni düzgün şekilde küfürsüz yorumlara devam et dun benide shel bi konuda yasakladı ee bunlar normal şeyler takma kafana bosver gecUlan surda a.q yasdık dıye kufur ettı dıye şikayet eden kansız kım yusume soylesun ayıptır lan üç kurua ıcın elenelım lısteden banlanalım dıye eyıp
Kesene bereket daim.olsun
Kesene bereket kral
kesene bereket
Çok moralım bozuldu reis duzelttcenmı moralımı 🤣🤣🤣🤣hain var hain diyorum size
Kardeşim beni tanımıyorsun benle bu kadar samimi olmayinAz önce artık yokum dedin neden buradasın
Tebrikler rez
Sapla
Kesene bereket dost şansın daim olsun
Kesene bereket dost
fındık sen nerdesın yaTebrikler rez
Her gün konu aciyoruz ondan dir kesin ben seni konu acarken hiç görmedim galibaTebrikler forumda 4 yılda 4 ödül tek kazanabildim nasıl başarıyonuz her gun kazanabilmeyi
Onu yapanlar var böyle üç kuruş için sırf Elensin diyeUlan surda a.q yasdık dıye kufur ettı dıye şikayet eden kansız kım yusume soylesun ayıptır lan üç kurua ıcın elenelım lısteden banlanalım dıye eyıp
Parayi hiç etmiş 😂Az önce artık yokum dedin neden buradasın
Neden acaba bende merak ettimTebrikler forumda 4 yılda 4 ödül tek kazanabildim nasıl başarıyonuz her gun kazanabilmeyi
once verıcen sonra alıcanTebrikler forumda 4 yılda 4 ödül tek kazanabildim nasıl başarıyonuz her gun kazanabilmeyi
Hain her yerde gardasmhain var hain diyorum size
Yalndan konu açanlarda vardır hic açmayan daHer gün konu aciyoruz ondan dir kesin ben seni konu acarken hiç görmedim galiba