- 13,019
- 13,875
- 113
Olm kim olduğunu ne gizliyon senle bir problemimiz mi varYazıklar olsun sizleri kınıyorum ben yokum artık @Shellac kalıcı ban atar mısın bir daha gelmem foruma
Bizimi kopartacan hayır hasanattayız uzak dur
Olm kim olduğunu ne gizliyon senle bir problemimiz mi varYazıklar olsun sizleri kınıyorum ben yokum artık @Shellac kalıcı ban atar mısın bir daha gelmem foruma
@bahyettin gitme bahyettinYazıklar olsun sizleri kınıyorum ben yokum artık @Shellac kalıcı ban atar mısın bir daha gelmem foruma
Gelecek birazdan reisRol aç da tamamlayalım bunu akşamımız güzel geçsin
Bekliyoruz reis bizde alak bu seferGelecek birazdan reis
Her gün formdayim ferdi niye banlandi bilmiyorum oysa aktif bir arkadasdi@bahyettin gitme bahyettin
Abi yamyam gibi olcaz ama aldıgımla cocukları markete gönderdim yenı roll gelirse yerimi alıp sanıye sanıye sayarımGelecek birazdan reis
Dolandırıcı olduğu için kankaHer gün formdayim ferdi niye banlandi bilmiyorum oysa aktif bir arkadasdi
Dost bence ayıp oldu sıra da okadar kişi varAbi yamyam gibi olcaz ama aldıgımla cocukları markete gönderdim yenı roll gelirse yerimi alıp sanıye sanıye sayarım
Yetiştirirsin bizi akşamaGelecek birazdan reis
RastgeleElbet Burdan maç vermez,
Bol şanslar @Lazistan08Elbet Burdan maç vermez,
Bol şans reisElbet Burdan maç vermez,
Verirse eşek zatenElbet Burdan maç vermez,
Nasıl yaniDolandırıcı olduğu için kanka
Bol sans topragimElbet Burdan maç vermez,
Kanka saatlerimi ayırıp burda 1 kupona 200 medsj atıyosam ayıp olan nedir havadan bısey istemedımkı 2 saat 3 saat ayırıp her sayıyı yazıyoruzDost bence ayıp oldu sıra da okadar kişi var