- 74,436
- 39,565
- 113
Deminden beri takip ediyor nasıl şimdi gördünKardeş devre arasından öncedir varız bende seni şimdi gördüm
Deminden beri takip ediyor nasıl şimdi gördünKardeş devre arasından öncedir varız bende seni şimdi gördüm
Allah uzak etsin sus tövbe demustafa furkan kılıç mı senın adın
HahahahahNezaman bu adamın kpondan önce liste konusulsa kaybettik yapmayın etmeyın
BravoooooDuyuru:liste ödül ikramiye para vb içerii mesaj atan üyeler liste dışı kalacaktır.
HahahhahhaDuyuru:liste ödül ikramiye para vb içerii mesaj atan üyeler liste dışı kalacaktır.
Lan para alınca çıkacak zaten hahahahahaİsim bilgisi paylaşmıyorum
Derede değil demekki,,Adam çalışıyor insanlarla uğraşiyor gelir birazdan![]()
O zaman görürüzLan para alınca çıkacak zaten hahahahaha
@Shellac kontrol edermısn bu arkadas ıcın ferdikadıoglu dıyolar ip den cıkar belkı aklansın degılseİsim bilgisi paylaşmıyorum
Pataldim yaLan para alınca çıkacak zaten hahahahaha
Hakkı adamdan para alamayanlar adama düşman oluyor bu arkadaş için konuşmuyorum lazistan için geneli böyleElbette,,hatta göndermek zorunda da değill,,zaten parayla alakası yokkı adamın,,miker geçerim diyorr hepp
baskasının hesabına attırır arkadasınınLan para alınca çıkacak zaten hahahahaha
Dhdhdhshssh@Shellac kontrol edermısn bu arkadas ıcın ferdikadıoglu dıyolar ip den cıkar belkı aklansın degılse
Bekliyorum@Shellac kontrol edermısn bu arkadas ıcın ferdikadıoglu dıyolar ip den cıkar belkı aklansın degılse
Dünde birçok konuda çokk konuşuldu bu olayy@Shellac kontrol edermısn bu arkadas ıcın ferdikadıoglu dıyolar ip den cıkar belkı aklansın degılse
Mantıklı selfi atsinbaskasının hesabına attırır arkadasının
Kesin öyledır ateş olmayan yerden duman ckmazDünde birçok konuda çokk konuşuldu bu olayy
Aynen Murat başkan haklıMantıklı selfi atsin