Benide sonradan dahil ettiler dost zaten tupcu 7 kisi seçmişti metin marley felan erhanida sec dediler o şekilde listeye dahil oldumBeni niye almadın hahahahaha
Benide sonradan dahil ettiler dost zaten tupcu 7 kisi seçmişti metin marley felan erhanida sec dediler o şekilde listeye dahil oldumBeni niye almadın hahahahaha
Ajnajajsjsjs. Bende IBAN attım bekliyorum reis yollar o DostTupcunun konusundayik ta adam rol parası atcak ti yok oldu adam
Duyduğuma göre avjden1.01 yapıp çekiyormuşShoter yazdık da cevap yok
Ole bir şey olamaz yaDuyduğuma göre avjden1.01 yapıp çekiyormuş
GelirOle bir şey olamaz ya
Bencede
Şaka yapıyorum bea takılıyorum seviyorum onu iyidirOle bir şey olamaz ya
Valla sanki sikinti cikacak gibi hissettim dost yoksa dağıtım 5 dakika da biter normalde@Shooter34 dağıtım ne durumda son durum nedir dost bilgilendirir misin
Normalde öylede o arkadaştan böyle birşeyi asla beklemiyorumValla sanki sikinti cikacak gibi hissettim dost yoksa dağıtım 5 dakika da biter normalde
Senin para gitti Muro 😂😂Ole bir şey olamaz ya
Sıkıntısından değil de olay ne onu anlamaya çalışıyoruz çözemedim.Valla sanki sikinti cikacak gibi hissettim dost yoksa dağıtım 5 dakika da biter normalde
Öyle bir şey olamaz yaSenin para gitti Muro 😂😂
Lazistana sor bi kanka adama parayi atmışmi atmissa 1 saat olacak neredeyse neden hala gondermediSıkıntısından değil de olay ne onu anlamaya çalışıyoruz çözemedim.
Kişi başı ne kadardı muroÖyle bir şey olamaz ya