- 49,035
- 37,321
- 113
Komiksin yemin ediyorum 😄😄 hata bende haklısın sen oynama dedikçe girdim bakiye yükselttim o gün havadan para kazanan bendim aynenSen @Sanmames e de dua et bu çocuk olmasa seni köpek yemez @BySwigger
Kimden duydum? Demek ki duyurmamak sıkıntı reşat gibi yapmak gerekiyor 😂Millete de böylemi anlatıyon? Ozan benim 9 binimi aldı diye yoksa böylemi demelisin havadan 50 k cebime girdi işim görüldü? Ozan olmasa paranın içine ederdim .
Teşekkür etmen lazımken yanlışa devam ediyon ha birde özür cabası
Dost dostunu para için satmaz seni severdim de ayıp oldu yaptıkların iyi forumlarSende benim 9k zarara soktun Ozan kardes? Herkes benim barrios a vermediğim 3kyi konuşuyor ya bizde mi konuşalım![]()
Öpüyorum seni bu
Okan yapma adamın eli gayet acık sende bılıyorsun ozur dıle o effedıcıdır affederKomiksin yemin ediyorum 😄😄 hata bende haklısın sen oynama dedikçe girdim bakiye yükselttim o gün havadan para kazanan bendim aynen
Kafası kesilen 🐔 sun önünü görmüyon duvardan ,duvara vur kendini cansız düşünce anlarsın kıymetimiziKomiksin yemin ediyorum 😄😄 hata bende haklısın sen oynama dedikçe girdim bakiye yükselttim o gün havadan para kazanan bendim aynen
Bı barrios yamuk adam değil.mi laâKafası kesilen 🐔 sun önünü görmüyon duvardan ,duvara vur kendini cansız düşünce anlarsın kıymetimizi