- 6,797
- 2,889
- 113
gerçi dm kapalıymış seninhocam ıbanmı bırakıyim
gerçi dm kapalıymış seninhocam ıbanmı bırakıyim
Sınırsız kredin limitin var , ama belli bir süre banlısın 😂
Knk benim İbn sende var dimi @TanrınınGözyaşı atmıştı en son
Kesene bereket dost bu bayram ilk harçlık senden geldi
bayramda af çıksın :hahahahaaSınırsız kredin limitin var , ama belli bir süre banlısın 😂
KULEZÜBİRABBİNNASBaşta bi yazmışlar sonra yoklar biz en baştan beri takip ettik yokuz . Neyse para senin istediğini verirsin iyi forumlar @Lazistan08
Seçti zaten senideBaşta bi yazmışlar sonra yoklar biz en baştan beri takip ettik yokuz . Neyse para senin istediğini verirsin iyi forumlar @Lazistan08
Jack adamdır 🔥Sınırsız kredin limitin var , ama belli bir süre banlısın 😂
Çok sağol kesen dolu olsun
İnnasabırın innasabırınKULEZÜBİRABBİNNAS
Sadece kırıldım o kadar vakit harcadık seninle birlikte sevindim ama sadece adil gelmedi bana dediğim gibi senin canın sagolsun site kazanacağına sen kazan mutlu bayramlarKULEZÜBİRABBİNNAS
Yazılanları okumuyon mu kirveSadece kırıldım o kadar vakit harcadık seninle birlikte sevindim ama sadece adil gelmedi bana dediğim gibi senin canın sagolsun site kazanacağına sen kazan mutlu bayramlar
Caner adamdırSınırsız kredin limitin var , ama belli bir süre banlısın 😂
Secilmişsin knk sendeSadece kırıldım o kadar vakit harcadık seninle birlikte sevindim ama sadece adil gelmedi bana dediğim gibi senin canın sagolsun site kazanacağına sen kazan mutlu bayramlar
OkudumYazılanları okumuyon mu kirve
Okudum dostumSecilmişsin knk sende
E seçti adam zaten takib edenleri daha neyin adaleti kanka başka istediğine dağıtır zatenOkudum