Yok sen yemek yiyene kadar 15 dakika ara oldu zaten yemek yiyip gel biran önceBeyler yemek molası veriyorum geldiğimde coşmuş olsun
Yok sen yemek yiyene kadar 15 dakika ara oldu zaten yemek yiyip gel biran önceBeyler yemek molası veriyorum geldiğimde coşmuş olsun
Afiyet olsun bende gidecem birazdanBeyler yemek molası veriyorum geldiğimde coşmuş olsun
Özletmesin kendiniYok sen yemek yiyene kadar 15 dakika ara oldu zaten yemek yiyip gel biran önce
Bide keske dediklerini anlasak seni daha çok severdik puahaNe anlatsam me spulewem ahhh ahhh
Hiç de zor değilzor gibi, şansımız bol olsun
Naaıl zor ya git viskini iç reis beklemede kal gelecekkkzor gibi, şansımız bol olsun
İzleyince ole bi izlenim verdiler dost puahaNokta atışı
Şuan yasdıgım telefonun halini bilsen gaddara rrsmınibattımn wpnden perişanızBide keske dediklerini anlasak seni daha çok severdik puaha
2 çeyrekte barem üstü oldu üçüncü çeyrekte barem yakalarsam rahat gelir dostzor gibi, şansımız bol olsun
2. Yarı sanki bu maç daha da akacak gibi dost şansımız bol olsunzor gibi, şansımız bol olsun
Kanka yine anlamadım maalesef puahhaŞuan yasdıgım telefonun halini bilsen gaddara rrsmınibattımn wpnden perişanız
O kadar çıkmaz 3. Çeyrek76 sayi kaldi 3 per 42 sayi 4 per 34 sayıya won çekeriz büyük ihtimal
3 .pere bagli ya israil alta cekmezse gelir umarimzor gibi, şansımız bol olsun
40 ustu çıkacak kanka goreceksinO kadar çıkmaz 3. Çeyrek
İns keşkem atsalar40 ustu çıkacak kanka goreceksin