- 111,630
- 62,845
- 113
Bnce bu mac kariyer maciydi cok iyi oynadi miller sure alamadi faulden yoksa sikinti olurdu.sansimiz vardiDün 50 bin yedi köpepğlu köpek
Bnce bu mac kariyer maciydi cok iyi oynadi miller sure alamadi faulden yoksa sikinti olurdu.sansimiz vardiDün 50 bin yedi köpepğlu köpek
Dalgami geçiyorsun senClingan jokice tasma takıp gezdirecek bu maç
Keşke Kosta rika kadınlar ligi sporting fc maçına 8.5 üst girseydin ya banko gitti 🤦🏻♂️Kasa vardı bu yattı diye lakersa girdim 😂
Sorma dayı adamın her attığı girdi bela olduBnce bu mac kariyer maciydi cok iyi oynadi miller sure alamadi faulden yoksa sikinti olurdu.sansimiz vardi
Denver Pskolojik olarak bitik Portland tehlikeli hatta vurup geçmesi lazımSahurdan kalktım şu olay çok iyi be Hayde oğlum Portland sendeyizzzz
Bende öyle düşünüyorum da oran korkutucu 1,30 üst açılmaz düşüncesindeydim denver krallığı olduğu için bu oran benceDenver Pskolojik olarak bitik Portland tehlikeli hatta vurup geçmesi lazım
Yok maçta tribün sahaya iner bahsiPortland Yener mı kaldı @Lazistan08
İyi niyetli kardeşim 😂😂😂Clingan jokice tasma takıp gezdirecek bu maç
Jokicin etkisi düşüyor böyle ribauntcular varkenDalgami geçiyorsun sen
Ya nasıl yorumlar yapıyorlar osurdum görünce aq ahsjsjdjdDalgami geçiyorsun sen
Ne pis adamsın ya bi sahur yaptırmadın 🤦🏻♂️🤦🏻♂️Ya nasıl yorumlar yapıyorlar osurdum görünce aq ahsjsjdjd
Normalde joker’e pra 53.5 over alcaktım ama backtoback yüzünden 1 amınakeeBende öyle düşünüyorum da oran korkutucu 1,30 üst açılmaz düşüncesindeydim denver krallığı olduğu için bu oran bence
Jokici savun @Szyan sana 1 ke amünyumJokicin etkisi düşüyor böyle ribauntcular varken
Çok komiksinYok maçta tribün sahaya iner bahsi
Ben yaptım haşo ağa haahaNe pis adamsın ya bi sahur yaptırmadın 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
AhaahahahahsJokici savun @Szyan sana 1 ke amünyum
@Lazistan08 atılım beton varmı Kafkasya’da kankaBol şanslar katılım var mı